مادر_نی_نی_یار_پنج مدیر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 3638 عنوان چقدر از این نغمه بدم میاد | مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 34 پست تو سریال از سرنوشت دخترهی روانی مریضه میره میگه من ازدواج کردم بعد میشینه عر میزنه توقعم داره اون هاشم بدبخت تا آخر عمرش بشینه به پای این عنتر خانم درد و بلای آرام وهفت جد و آبادش بخوره تو سر نغمه با این ادا اطواراشخاک تو سر نویسنده نغمه باید دق میکرد اعصابم خورد شدااا😂😂🫤🫤🫤 لایک نکنیددد 1403/07/13 | 23:29 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملیکا__۸۰ عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 34544 از کجا اومدن اینا😑😂اما ایشالا به زودی تاپیک بزنی که پا پیش گذاشته تاپیک میره جز بروز رسانیا🤭انشالله😍مرسی عزیزمم❤ دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂
مادر_نی_نی_یار_پنج مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 3638 تاپیک میره جز بروز رسانیا🤭انشالله😍مرسی عزیزمم❤ چک کردم اتفاقا نبود هرکار کردم درخواست بدم بهت نشد حالا بازم تلاشمو میکنم😂 لایک نکنیددد
ملیکا__۸۰ عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 34544 چک کردم اتفاقا نبود هرکار کردم درخواست بدم بهت نشد حالا بازم تلاشمو میکنم😂 سایت امسال مارو دیونه کرده اینقدر مشکل دارهههمن عکسارو از تاپیک خودم حذف کردمباز میدیدم حذف نشده و هست😑🤕😂الان بعد از چند دقیقه حذف شدهمه دیدن امروز پسرمووو😂💔 دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂
مادر_نی_نی_یار_پنج مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 3638 سایت امسال مارو دیونه کرده اینقدر مشکل دارهههمن عکسارو از تاپیک خودم حذف کردمباز میدیدم حذف نشده و ه ... مونا فقط بلده وعده بده الانم معلوم نیست کجا خودشو گم و گور کرده😂😑حالا به قول نی نی یار تا ۱۰۰ سال آینده درست میشهمعمولا حذف میشه اما برای خودت چند دقیقه میبینیش اشکال نداره بابا😂🥲 لایک نکنیددد
ملیکا__۸۰ عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 34544 مونا فقط بلده وعده بده الانم معلوم نیست کجا خودشو گم و گور کرده😂😑حالا به قول نی نی یار تا ۱۰۰ سال ... خب خداروشکر😂😍اره 🤕👌🏻 دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂