2777
2789
عنوان

خوردن فولیک اسید قبل از بارداری

4342 بازدید | 20 پست

بچه ها این که میگن ازسه ماه قبل از باردارشدن باید فولیک اسید بخوریم درسته خب شاید یکی ناخاسته بارداربشه وفولیک اسیدم قبلش مصرف نکرده باشه یعنی برای جنین مشکل پیش میاد؟

ناخواسته باردار بشی خب کاری از دستت برنمیاد اما اکثرا مشکلی پیش نمیاد. بستگی به تغدیه ات قبل بارداری داره. اما دوران بارداری حتما باید مصرف کنی 

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در صورتی از شروع باردایش مرتب استفاده نه مشکلی پیش نمیاد . 

عزیزم من تازه فهمیدم باردارم ازاولی که فهمیدم دارم میخورم فقط یه چیزی فرقی نداره چه نوع فولیک اسیدی باشه مم فولیک اسید یک میلی  گرمی میخورم

عزیزم من تازه فهمیدم باردارم ازاولی که فهمیدم دارم میخورم فقط یه چیزی فرقی نداره چه نوع فولیک اسیدی ...

همون ۱ خوبه شبی یکی ... ولی حتما دکتر برو برات آز خون اولیه بارداری رو بنویسه  ک CBC خونت هم چک بشه .

سلام بچه ها من اسید فولیک 1 می خورم چند روز پیش چکاب دادم هم ویتامین دی کم بود هم گفت یه کم کم خونی داری قرص اهن و ویتامین دی داد بهم الان اینا رو با قرص اسید فولیک بخورم هم زمان مشکلی نداره ؟قرص اهن و اسید فولیک رو کی بخورم بهتره؟

فرشته کوچولوی مامان ,پناه قشنگم 26اردیبهشت 98زمینی شد خدا جونم ممنون 😍😍😘😘