2777
2789

اینکه بی عشق زندگی کنی چطوریه؟

من میگم اینجوریه ذره ذره آب میشی و نمی‌فهمی خودت، سخته خیلی سخته، اینکه هیچ وقت کسی عاشقت نباشه ، دیگه حتی خودت هم یادت میره،  خودت به خودت عشق بورزی، سخته، دیگه شکل روانی ها میشی ولی متوجه نمیشه، روزی متوجه میشی که کار از کار گذشته، 

اگه مجرد باشی زیاد سخت نیس

ولی درد تنهایی متاهلی بدهههه

الان مجردم کسی نخوادم به کتفم 

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها کسی که مهمه دوستت داشته باشه خود ادمه که باید خودش دوست داشته باشه وگرنه دوست داشتن بقیه به چه دردی میخوره

متاسفانه میرسیم به نقطه ای که باید خودمون بیشتر بقیه دوست میداشتیم ولی نداشتیم

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
تو مجردی ام سخته

من زیاد اذیت نمیشم 

چون متاهلا رو میبینم از ۱۰ تا ۲ تاش فوقش موفقن

میگم خب بهتر که مجردم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

عاشق خودت باش،ببین جهان اطرافت رو ببین...خودت رو ببین،خدا تورو‌آفرید که برای یه آدم نابودشی؟

قطعا نه...

قدر خودتونو بدونین...هیچکس ارزش اینو نداره که صدتونو براش بزارین

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

اوووه چ چیزای ترسناکی میگی دختر

اون موقعی ک عشقی توو زندگیم نبود درس میخوندم بهترین نمراتو داشتم هدفم این بود شاغل شم ب چیزی جز پول و موقعیت اجتماعی فکر نمیکردم تمرکزم رو ساختن شخصیت فردی و موقعیت اجتماعی خودم بود

تنها کسی که مهمه دوستت داشته باشه خود ادمه که باید خودش دوست داشته باشه وگرنه دوست داشتن بقیه به چه ...

نه، باید کسی هم باشه آدم رو دوست داشته باشه، نازش رو بخره، بفهمش درکش کنه، خودت هر چه قدر هم خودت رو بفهمی آخه چه دردی دوا میشه

من ۲۰ سالمهتاحالا هیچ خاستگاری نداشتمانگاری برای من هیچ خبری قرار نیست باشهمیترسم تا اخرش تک و تنها ...

امیدوارم با کسی باشی که همه عشق پاکی که تو دنیا هست نصیب قلبت کنه، که دلت گرم بشه

نه، باید کسی هم باشه آدم رو دوست داشته باشه، نازش رو بخره، بفهمش درکش کنه، خودت هر چه قدر هم خودت رو ...

خیلی دردا همینه که نیازمند نوازش دوست داشتن یکی هستی یعنی خودتو دوست نداری باید اونقدر قویی باشی که برای ناز نوازش محتاج کسی نشی اونا محتاجت بشن واسه لحظه ای اجازه بدی قربون صدقت برن  عزیزم برو جلو اینه بگو قربون خودم برم که خوشگلم تموم شد رف 😂

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️