من میگم اینجوریه ذره ذره آب میشی و نمیفهمی خودت، سخته خیلی سخته، اینکه هیچ وقت کسی عاشقت نباشه ، دیگه حتی خودت هم یادت میره، خودت به خودت عشق بورزی، سخته، دیگه شکل روانی ها میشی ولی متوجه نمیشه، روزی متوجه میشی که کار از کار گذشته،
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اون موقعی ک عشقی توو زندگیم نبود درس میخوندم بهترین نمراتو داشتم هدفم این بود شاغل شم ب چیزی جز پول و موقعیت اجتماعی فکر نمیکردم تمرکزم رو ساختن شخصیت فردی و موقعیت اجتماعی خودم بود
نه، باید کسی هم باشه آدم رو دوست داشته باشه، نازش رو بخره، بفهمش درکش کنه، خودت هر چه قدر هم خودت رو ...
خیلی دردا همینه که نیازمند نوازش دوست داشتن یکی هستی یعنی خودتو دوست نداری باید اونقدر قویی باشی که برای ناز نوازش محتاج کسی نشی اونا محتاجت بشن واسه لحظه ای اجازه بدی قربون صدقت برن عزیزم برو جلو اینه بگو قربون خودم برم که خوشگلم تموم شد رف 😂