2777
2789
معمولا انقدر به ادما فرصت دادم تا اون روی بی صفتیشونو نشونم بدن ، تا موقع حذف کردنشون برای همیشه از ...

من اگه نخام یکیو دیگه دوست داشته باشم دقیقا باید چیکار کنم ؟

چقد فرصت دادی؟

چون خیلی چیزا به ذهنم میاد چیزی نمیتونم بنویسم !!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به رفتارای بدش به دروغاش به کثافت کاریاش که فکر میکنم حالم ازش بهم مبخوره و هیچوقت پشیمون نیستم از ح ...

دلت هم تنگ نمیشه ؟

من اگه نخام یکیو دیگه دوست داشته باشم دقیقا باید چیکار کنم ؟چقد فرصت دادی؟

به رفتاراش به چشم یه عاشق نگاه نکن به چشم یه انسان نگاه کن 

ببین آزارت میده ؟ دروغ میگه ؟ چرب زبونه ؟ منفعت خودش در الویته ؟ شناخت ودرکت کاملی از اخلاقای بدش پیدا کنی کم کم از چشمت می افته 

به رفتاراش به چشم یه عاشق نگاه نکن به چشم یه انسان نگاه کن ببین آزارت میده ؟ دروغ میگه ؟ چرب زبونه ؟ ...

چقد قشنگ گفتی 

به چشم به انسان ببینمش....

مشکل اینه یکدفعه احساساتی شدن همشو برباد میده 

بلاکش کردی ؟

اصلااا خداشاهده یه قطره اشک واسش نریختمادم اشتباه و تاکسیک هر چه زود تر بره از زندگیت بهتره در حق خو ...

واقعا قوی هستی 

ولی من بیشتر از تصورت اشک ریختم

چند سالته 

چقد قشنگ گفتی به چشم به انسان ببینمش....مشکل اینه یکدفعه احساساتی شدن همشو برباد میده بلاکش کردی ؟

اره همه ی راه های ارتباطی که میتونست متو یادش بندازه مسدود کردم ، شماره عکس و همه چی رو پاک کردم 

امیدوارم شماهم به حرفم برسی و منطقی تصمیم بگیری❤️

اره همه ی راه های ارتباطی که میتونست متو یادش بندازه مسدود کردم ، شماره عکس و همه چی رو پاک کردم امی ...

یچیز بهت بگم ؟؟

سه بار از کل زندگیم بیرون انداختمش و رفتم خودش برگشته دوباره جواب دادم

اما از دلم موفق نشدم بیرون بندازمش و هر سه بار هم جوابشو دادم اما متاسفانه اخلاقش بدتر شده

یچیز بهت بگم ؟؟سه بار از کل زندگیم بیرون انداختمش و رفتم خودش برگشته دوباره جواب دادماما از دلم موفق ...

جوابشو نده اصلا نزار که نفوذ کنه بهت از هر طریقی که بلدی دورش کن از خودتت اگر میتونی بلاک اگر میشه عوض کردن شماره و....

بعضی اوقات باید با اون ادم سمی تموم کنی تا با ادم درست زندگیت اشنا بشی و خوشبخت بشی  

تا تو گذشته و ارتباط با اکس گیر کنی هیج تغییر تو زندگیت نمیبنی 

۲۱ سالمه الاناما این قضیه که برات تعریف کردم برای ۱۸ سالگیم هستش

هم سن هستیم 

برای منم از یک و نیم سال قبل تا الان ادامه داره 

جوابشو نده اصلا نزار که نفوذ کنه بهت از هر طریقی که بلدی دورش کن از خودتت اگر میتونی بلاک اگر میشه ع ...

ممنونم ازت گلم 🩷

نباید جوابشو میدادم 

هر دفعه که داشتم فراموش میکردم 

یدفعه پیداش شد و خراب کرد همه چیو 

میتونم درخواست بدم بهت یچیزی بپرسم ؟