بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منم صبح تست زدم میشه ببینید بعد دو دقیقه هاله دار شد فردا ازمایش بتا دارم رو ۱۴ انتقالم
فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی بزرگ می شوی قدت کوتاه می شود آسمان بالا می رود و تو دیگر دستت به ابرها نمی رسد و برایت مهم نیست که توی کوچه پس کوچه های پشت ابرها ستاره ها چگونه بازی می کنند آنها آنقدر دورند که تو حتی لبخندشان را هم نمی بینی و ماه ، همبازی قدیم تو آنقدر کمرنگ می شود که اگر تمام شب را هم دنبالش بگردی پیدایش نمی کنی.
اخه بانو جان من سه روز پیش نصف امپول hcg هم تزریق کردم میترسم کاذب باشه
1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی بزرگ می شوی قدت کوتاه می شود آسمان بالا می رود و تو دیگر دستت به ابرها نمی رسد و برایت مهم نیست که توی کوچه پس کوچه های پشت ابرها ستاره ها چگونه بازی می کنند آنها آنقدر دورند که تو حتی لبخندشان را هم نمی بینی و ماه ، همبازی قدیم تو آنقدر کمرنگ می شود که اگر تمام شب را هم دنبالش بگردی پیدایش نمی کنی.
برای شما هم مثبت.مبارک به امید خدا تیتر بتا بالا باشه و قلبشم تشکیل بشه
عزیزم من سه روز پیش نصف امپول hcg تزریق کردم میترسم کاذب باشه
1
5
10
15
20
25
30
35
40
استرس نداشته باش گلم برد آزمایش بده همه چیزو بسپار به خدا دخترم ۶ماهشه دستشو گرفتم و برات آیت الکرسی ...
ممنمونم عزیزم انشالله هرچی تو دلته خدا بهت بده خدا دخترتو حفظ کنه
1
5
10
15
20
25
30
35
40