2777
2789
عنوان

انتخابات اشتباه و سالها پشیمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 5318 بازدید | 96 پست
هییییی روزگار من الان بخاطر اتفاقایی ک ب لطف پدر شوهرم برامون افتاد شدید از لحاظ مالی تحت فشاریم وق ...

من دلم نميخاد اينجوري بمونم. هميشه ارزون بوده ادمه مرفقي باشم. ولي الان همه چي هستم جز موفق

عزیزم این کار ریسک خیلی بالایی داره وامها سودشون زیاده و کلا برای یک خانم انجام این کار ریسک و جسا ...

خوب دیگه ادم زحمتشو میکشه استفاده شم میبره 

دوست من 

باید ریسک پذیر بود گاهی 

حال متکلم از کلامش پیداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۳ترم کشاورزی خوندم و انصراف دادم. به شدت سخته درساش. همینک آینده نداره. بعدش حقوق خوندم و الان ترم اخرم به امید خدا میخوام سال بعد آزمون وکالت شرکت کنم امیدوارم قبول بشم 

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   
من به طب سنتی هم بسیار علاقه مندم ولی ادامه تحصیل در این زمینه هم فقط مخصوص پزشکیها و فکر کنم. بعضی ...

آره باید پزشکی بخونی و تخصص طب سنتی بگیری. تازه ما ک دکترای گیاهان دارویی میتونیم بخونیم هم بازم نمیشه تخصصی رو طب سنتی کار کنیم 

برا حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی🙏🙏
من ۳ترم کشاورزی خوندم و انصراف دادم. به شدت سخته درساش. همینک آینده نداره. بعدش حقوق خوندم و الان تر ...

موفق باشی. دوست خودم ترم 4انصراف داد و مالی گفتیم نکن اشتباه میکنی (چ خنگ بودیم...  الان سالای آخر پزشکیه

موفق باشی. دوست خودم ترم 4انصراف داد و مالی گفتیم نکن اشتباه میکنی (چ خنگ بودیم...  الان سالای ...

پزشکی هم خیلی سخته یا باید پول داشته باشی ازاد بخونی یا هوش فوق العاده برای قبول شدن

من دلم نميخاد اينجوري بمونم. هميشه ارزون بوده ادمه مرفقي باشم. ولي الان همه چي هستم جز موفق

منم اصلا دام نمیخاد سالها بعد مث الان ک ب پشت سرم نیگامیکنم احساس پشیمونی بکنم باید ی کاری بکنم ک راضی باشم. اما چ کاریو موندم هنوز

شما خودت الان مشکل نداری؟ چرا راضی نمیشه؟ 

چرا مشکل دارم.تو شهر غریبم..کسیو ندارم..گفتم برم سرکار مشغول باشم..ولی گفت دوست ندارم کار کنی.و حقوق خودم کفاف زندگیمونو میده.و میری سرکار خسته میشی میگم که زیر حرفش زد

پزشکی هم خیلی سخته یا باید پول داشته باشی ازاد بخونی یا هوش فوق العاده برای قبول شدن

اون هوش فوقالعاده داشت روزانه پزشکی قبول شد.واقعا حیف بود کشاورزی بخونه

چرا مشکل دارم.تو شهر غریبم..کسیو ندارم..گفتم برم سرکار مشغول باشم..ولی گفت دوست ندارم کار کنی.و حقوق ...

چقد بد. منم تو شهر غریبم و این خیلی بیشتر اذیتم میکنه ک همش تو خونه بمونم دارم رواني میشم