2777
2789
عنوان

انتخابات اشتباه و سالها پشیمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 5318 بازدید | 96 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید برم دانشگاه آزاد بخاطر هزینهزیادی ک داره نمیتونم الان شرایطش ندارم

من میخام برم پیام نور حقوق بخونم بالینی هم دوس دارم اما فک نکنم داشته باشن

البته من شاغلم بچه سه ساله هم دارم حالا ببین شرایط منو با خودت ناامید نباشو بخون

اونایی که کشاورزی خوندین یک گلخونه تاسیس کنین وام هم داره تا چهارسال دیگه هم به نتیجه میرسه  س ...

من پیگیر بودم برا وام ولی اینقد ک گیر دادن ب ضامن و وثیقه کلا آدمو منصرف میکنن وگرنه خیییییلی کار تو گلخونه رو دوست دارم از اولم انتخاب کشاورزی بخاطر گلخونه اش بوده

برا حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی🙏🙏
اگه انصراف دادی مساله ای نیست ارشدتو میتونی مجدد روزانه بخونی

بعد دو سال هنو نرفتم کارای انصرافمو بکنم البته درخواستش دادم ولی اصلا انگیزه رفتنشون ندارم. اگ خونده بودم الان دفاع کرده بودم

استارتر دقيق عين مني انقد دارم فك ميكنم كه چكار بايد كنم دارم رواني ميشم

فک میکنم امثال ماها خیلی زیاد شدن جدیدا شاید شرایط زندگیمون اینقد بهمون فشار میاره و اینقد احساس افسردگی میکنیم

والا منم درس خوندم...همسرمم گفت با کارکردنت مشکلی ندارم..ولی بعدش زد زیر حرفشو .خونه دار شدم..پرستار ...

شما خودت الان مشکل نداری؟ چرا راضی نمیشه؟ 

اونایی که کشاورزی خوندین یک گلخونه تاسیس کنین وام هم داره تا چهارسال دیگه هم به نتیجه میرسه  س ...

عزیزم این کار ریسک خیلی بالایی داره

وامها سودشون زیاده

و کلا برای یک خانم انجام این کار ریسک و جسارت بالایی میخواد

توی گلخانه کوچکترین اشتباهی صورت بگیره کل محصولت از دست رفته

همون راه اندازی گلخانه اینقدر دنگ و فنگش زیاده

از نزدیک دیدم که میگم

حتی با اینکه طرف بسیار پر دل و جرات و جسور بود به غلط کردن افتاده بود

فک میکنم امثال ماها خیلی زیاد شدن جدیدا شاید شرایط زندگیمون اینقد بهمون فشار میاره و اینقد احساس افس ...

شايد. 

من تمام روز و شبم فك كردن به اين مسيله ميگذره و قبطه خوردن به ادماي موفق

😔يه روزايي مثل امروز دلم ميخاد بميرم ولي اينجوري اس و پاس و بيكار نباشم

من میخام برم پیام نور حقوق بخونم بالینی هم دوس دارم اما فک نکنم داشته باشن البته من شاغلم بچه سه سا ...

کارتون چیه؟ ربطی ب رشته ایی ک میخای بخونی داره یا ن

شايد.  من تمام روز و شبم فك كردن به اين مسيله ميگذره و قبطه خوردن به ادماي موفق 😔يه روزايي م ...

هییییی روزگار

من الان بخاطر اتفاقایی ک ب لطف پدر شوهرم برامون افتاد شدید از لحاظ مالی تحت فشاریم وقتی شوهرمو میبینم ک چقد حرص میخوره و من هیچ کمکی نمیتونم بش بکنم واقعا از خودم بیزار میشم.