2777
2789
عنوان

انتخابات اشتباه و سالها پشیمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 5318 بازدید | 96 پست
یکی از دوستام با رتبه بسیار بسیار پایینتر کاردانی هوشبری خوند و الان استخدامه تو بیمارستان تازه به ...

هوشبری فعلا فقط تا لیسانسه ولی بسیار بازار کار عالی داره 

طرحی همکه میگین شرایط بسیار خاصی تحت بورسیه داره از دانشکده های خاص 

حال متکلم از کلامش پیداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی دیگه از دوستام باز هم با رتبه پایینتر از من 

کاردانی رادیولوژی خونده بود و ادامه داد و الان ببین چقدر کارش گرفته

ولی من چی؟؟ 

واقعا خودم رو به خاطر انتخاب غلطم

و سبستم آموزشی رو به خاطر اشتباهات فاحشش در راهنمایی دانش آموزان

نمی بخشم

احساس میکنم الان دیگه خیلی دیره،توخونه همه مسخره م میکنند..تازه بخاطر درس ازدواج هم نکردم

به کسی چه ربطی داره؟دوسال دیگه که ارایشگر موفق شدی با کلی مشتری تو به اونا میخندی 

منم حسرت این که چرا تو دبیرستان رشته تجربی رو انتخاب نکردم و به حرف دو تا مشاور احمق رفتم انسانی آخ که چرا از ترس رتبمو چسبیدم و رشته ای رو ادامه دادم که هیچی نیس درسته کار دارم و درآمد اما من علاقم این نبود راهم این نبود امان از این اشتباها

هوشبری فعلا فقط تا لیسانسه ولی بسیار بازار کار عالی داره  طرحی همکه میگین شرایط بسیار خاصی تحت ...

آره بازار کارش عالیه

من الان همش با خودم میگم اگر حتی شاغل هم نمی خواستم بشم

اونچیزهایی که در رشته پرستاری و.... یاد میگرفتم

برای خودم و خانواده م هم خیلی مفید بود حتی اگر شاغل نمیشدم

ولی الان چی؟ 

واقعا ناراحتم چرا وقتی به راحتی می تونستم برم پرستاری دولتی

این اشتباه رو کردم😭

به کسی چه ربطی داره؟دوسال دیگه که ارایشگر موفق شدی با کلی مشتری تو به اونا میخندی 

نمیدونم که... همش توفکرمه...شایدم رفتم...ولی توایران خیلی ها بخاطر این کنکور هدر میشن و شکست میخورن

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😊بالاخره در تاریخ ۲۰ شهریور ۴۰۳ بی بی چکم مثبت شد🤩🤩 ۱۹ آبان میرم برای ان تی...بعد اون به امید خدا تیکر بارداریم رو میذارم،واسم دعا کنید بچه م سالم باشه 😘❤

اگه ارشد دانشگاه دولتی بگیری احتمال این که استاد بشی زیاده

اگه بخاطر پول میگی رشته های دیگع هم در آمد آنچنانی ندارن باز همون ارایشگری اینا درامدشون بیشتر الانم دیر نشده شروع کنی

و این که چرا انقدر سقط داشتیی

خطرناکه هاا مواظب باش

خب که چی اشتباه پشت اشتباه انقد تحصیلکرده زیاد شده دیگه جا نیست خواهر به نظرم از اول مسیرامون اشتباه ...

اینهمه ادم کشاورزی میخونن مسیر اشتباه بوده؟

بیا و دوباره کنکور بده ریاضی فیزیک و....از اول شروع کن..حیفه وقتی میگی درست خوب بوده

اگه ارشد دانشگاه دولتی بگیری احتمال این که استاد بشی زیاده اگه بخاطر پول میگی رشته های دیگع هم در آ ...

کارشناسی و ارشدم روزانه فردوسی بودم. بخام دوباره بخونم باید شهریه بدم و این خودش ینی ی کوه هزینه. دلیل سقط امو نمیدونم چهارساله درگیرشم و تا حالا دلیلشو پیدا نکردم

برا حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی🙏🙏

اونایی که کشاورزی خوندین یک گلخونه تاسیس کنین وام هم داره تا چهارسال دیگه هم به نتیجه میرسه 

سرمایه گذار پیدا کنین 

سرمایه اولیه زیاد میخواد ولی پا بگیره کلی درامد داره 

گوجه و فلفل پاپریکا و بادمجون ارگانیک پرورش بدین یک گوشه اش هم تاریک کنین قارچ پرورش بدین 

با ابیاری مکانیزه و سیستم میعان 

یکی از دوستای من اینکارو کرده درامد خیلی خوبی دار ه صایعاتشم کود میکنه واسه مصرف خودش 

خودش که میگه شاید چندسال دیگه قرارداد خارجی هم ببنده !!!با اینکه گلخونه اش کوچکه و نیاز به توسعه داره پول خوبی درمیاره