2777
2789
عنوان

خواستگار

301 بازدید | 22 پست

خواستگارم میبرم بیرون تا این موقعها بدون شام 

خوردن برام مساله نیستا، میام خونه میخورم 

دوس دارم درکش بیشتر برسه،امشب م تعارف ش و زد ولی نمیدونم میگم دیرم میشه یا چی، امشب م چیزی نخوردیم 

خسیس م نیس، نمیدونم رو حساب چی بزارم ندونستن 

واقعا اینجوریِ که مردا نمیدونن بعضی چیزا رو و اینکه میگن باید به مردا گفت و ازشون خواست، با جفت شم مشکل دارم کسی که پخته نباشه و اینکه خودمم خجالتی م دوس ندارم همه چی و بگم و توضیح و تفصیل و یاد بدم 😵‍💫🥴ازدواج م گرفتاری ها داره ها، حوصله میخواد 🤷🤦

خب پس کجا میرین؟

بنظرم قرار رسمی باید کافه یا رستوران باشه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پارک،امامزاده، 1 بارم برا غذا رفتیم رسمی که نیس الان دیگه، چند وقتی هس داریم آشنا میشیم

پارک😦امامزاده؟!

عزیزم این آقا خسیسه ها

کی میاد اول آشنایی که باید خاطره خوب بسازه برای طرفش

اونو ببره پارک گشنه تشنه برگزدونه؟!

قرارای اول برای آشنایی رسمیه دیگ

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
😂😂 همین تاپیکی که نوشتی داره فریاد میزنه که طرف خسیسه. دقت کن

نمیدونم خوراکی اینا که تا الان گرفته همه چی... . یکم مدلش خاصِ البته،خیلی ساده س، بی تجربه، میگم شاید از ندونستن و بلد نبودنه🤷

پارک😦امامزاده؟!عزیزم این آقا خسیسه هاکی میاد اول آشنایی که باید خاطره خوب بسازه برای طرفشاونو ببره ...

امامزاده مثلا شاه عبدالعظیم،کافه م رفتیم چند باری 

گشنه تشنه نه خدایی وسایل اینا میگیره، این مورد شام یکی دو بار تکرار شد 

خرج زیاد شده تا الان برا مشاوره اینا،دیگه خودمم دوس ندارم وقتی کامل مشخص نیس نتیجه خیلی هزینه ها بالا بره، کارمند م هس وضع ش معمولیِ کاملا 

امامزاده مثلا شاه عبدالعظیم،کافه م رفتیم چند باری گشنه تشنه نه خدایی وسایل اینا میگیره، این مورد شام ...

خب دیگه بگو ک رفتین کافه

تو نوشتی پارک و امامزاده 

شاید خیلی غذای بیرون نمیخوره ...

خب دیگه بگو ک رفتین کافهتو نوشتی پارک و امامزاده شاید خیلی غذای بیرون نمیخوره ...

آره خب کافه معمولی رفتیم، ولی تو کافه م خیلی نمیشه موند دیگه دور و قدمم زدیم 

غذای بیرون میخوره، دوس داره 

قرار زیاد داشتیم تقریبا، اولاش نیس، چند ماهی هس

ببین من خودم ب شخصه فست فود بیشتر میپسندم و موقعی ک میرم بیرون رستوران نمیرم اصلا

یا میرم مثلا سوخاری میخورم یا همون کافه پاستا یا سزار میخورم

شاید اونم همین مدلیه و این که من فکر کردم تازه آشنا شدین

پس فرضیه خسیس بودنش کلا رد شد

آره خب کافه معمولی رفتیم، ولی تو کافه م خیلی نمیشه موند دیگه دور و قدمم زدیم غذای بیرون میخوره، دوس ...

خب پس یبار پیش قدم شو خودت

مثلا بگو بریم پیاده روی آخرش بریم شام مهمون من

بنظرم اگر میری کافه دیگه شام رو ننداز گردنش گناه داره😹

همون یکی دوتا قرار اول برای اینکه بفهمی خسیس نیست کفایت میکنه