2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارهایی که علاقه دارید و مهارت دارید وحالتان روخوب میکنه انجام بدهید.شیرینی بپزید ،مربا درست کنید ، تکنیک ها و روش های بهتر و خوشمزه تر شدن غذا را یاد بگیرید،کلاس خوشنویسی خط تحریری بروید، رمان های خوب و آموزنده بخوانید، مخصوصا زندگینامه آدمهای سختکوش که به موفقیت رسیدن، حتی زندگینامه  ورزشکاران مثل کتاب آقای علیرضا حیدری، عضو کتابخانه عمومی محله تان شوید،لغات یک زبان تازه را به روش لایتنر حفظ کنید ، جدول روزنامه حل کنید، بیرون بروید خرید کنید، ازهمه مهمتر گرچه سخت است ولی ورزش کنید، قرآن و نماز خواندن بی نظیر است،ازکسانی که مایوس نا امید هستند دوری کنید ،حتما موسیقیهای لایت مورد علاقه تان را پیدا کنید وهرروز  حتما گوش کنید ،از خدا یاری بخواهید که حتما جواب میدهد ، با اعضا خانواده خوش وبش کنید، از دیدن سریالها و فیلمهای دلهره آور وبی ارزش وغیر آموزنده پرهیز کنید و........خلاصه با زندگی آشتی کنید.(اگر مفید بود برای روح مادرم فاتحه بفرستید.موفق باشید در پناه خدا.)