2777
2789

سلام عزیزم

تو یک تاپیک دیدم شما پیش دکنتر جلالیان رفتید برای آی وی اف چند تا سوال داشتم میشه جواب بدید

من کلا تنبلی تخمدان دارم و باید عکس رنگی هم انجام بدم

پیش دکتر دیگه رفتم برای سونو و آزمایش و عکس رنگی هم نوشته

ولی چون قصد تعیین جنسیت دارم میخوام iui انجام بدم

به نظرتون دیگه کلا اون آزمایش های دکتر قبلی رو نرم انجام بدم

و برم پیش خود دکتر جلالیان تا خودش برام سونو و ازمایش بنویسه؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزمتو یک تاپیک دیدم شما پیش دکنتر جلالیان رفتید برای آی وی اف چند تا سوال داشتم میشه جواب بدی ...

سلام عزیزم

پیش خودشون برین داخل مطب سونو میکنن، بعد بهتون میگن که iui یا ivf بهتره براتون،

عکس رنگی تونو بگیرین بنظرم، مشهدهستین یک دکتر سونوگرافی داخل کوهسنگی ۱ بود بنظرم،کارش خیلی خوب بود،من اونجارفتم،کسی که انجام میداد یک خانم با اعصاب و مهربون،

سلام عزیزمپیش خودشون برین داخل مطب سونو میکنن، بعد بهتون میگن که iui یا ivf بهتره براتون،عکس رنگی تو ...

خب یعنی نیازی نیست قبلش تنبلی تخمدانم رو با اصلاح سبک درمان کنم بعد برم پیشش برای iui 

یا کلا یک چکاپ اولیه برم پیشش ببینم چه پیشنهادی داره

چون من کلا تنبلی تخمدانم رو به خاطر ریزش مو و مسائل دیگه میخوام درمان کنم

نمیدونم چکار کنم راستش سردرگم شدم

این خانمی که گفتید کوهسنگی هستن عکس رنگی انجام میدن؟

خب یعنی نیازی نیست قبلش تنبلی تخمدانم رو با اصلاح سبک درمان کنم بعد برم پیشش برای iui یا کلا یک چکاپ ...

اره عزیزم کوهسنگی هست،

راستش منم برای تنبلی تخمدان یک مدت دنبال طب سنتی رفتم،ولی بعدش ول کردم،رفتم پیش جلالیانی ،البته من لوله چپم بسته بود،اندومتریوزخیلی کوچیک هم داشتم،اگروقتشو ازنظرسن دارین میخواین طب سنتی رو امتحان کنین،ولی یک ویزیت پیش جلالیانی برین ببینید کلا چی میگه.

اره عزیزم کوهسنگی هست،راستش منم برای تنبلی تخمدان یک مدت دنبال طب سنتی رفتم،ولی بعدش ول کردم،رفتم پی ...

باشه عزیزم ممنونم پس یک ویزیت پیشش میرم

فقط اونجا سونوگرفی که خودشون انجام میدن از وضعیت تخمدان و فولیکول مطلع میشن؟

یعنی ارجاعت نمیدن مرکز دیگه؟

چندم سیکلم برم بهتره؟

بخشید عزیزم سوالاتم زیاد شد

باشه عزیزم ممنونم پس یک ویزیت پیشش میرمفقط اونجا سونوگرفی که خودشون انجام میدن از وضعیت تخمدان و فول ...

خواهش میکنم عزیزم 

روز اول تا سوم پریودی برین

نه جایی ارجاع نمیدن

خودشون سونو میکنن 

فقط اگر نوبتی که گرفتین با پریودیتون نبود اشکال نداره

برین ویزیت که نوبت بعدی که میخواین بگیرین راحت باشین

فقط باید از طریق سایت بقراط نوبت بگیرین

پیج اینستاگرامشونو فالو داشته باشین اعلام میکنن که نوبت ها باز میشه،

فقط نوبت دهیشون سخته 

البته نوبت اول اینطوری هست وقتی نوبت اولو برین و تشکیل پرونده بدین دفعات دیگه فقط به خط منشی پیام میدین و نوبت براتون میزارن