2777
2789
عنوان

سندروم والد خودشیفته

313 بازدید | 13 پست

مدتی هست که دارم باهاش دست و پنجه نرم میکنم و حدودا یه سالی میشه دارم راجبش تحقیق میکنم این نوع بیماری خاص روانی فقط شامل مادر خانواده میشه و در دراز مدت میتونه به دختر خانواده هم سرایت کنه، علائمش هم اینطوره که مادر به شدتتتت پسر دوسته و نسبت به فرزند دختر خودش نفرت، حسادت ، و تحقیر و زورگویی و گاهی توهین داره! 

درحالی که این مادر برای پسراش یک مادر کاملا نرماله و برادرا اصلا متوجه نمیشن که خواهرشون از چی شاکیه

بشدت تبعیض و فرق میشن بین دختر و پسر بشدت موفقیت های پسرشونو بالا می‌برن ولی از اون طرف مدام دخترشونو میکوبن و کاراشو کم ارزش جلوه میدن

مدام سعی میکنن توجه هارو به سمت خودشون جلب کنن

به عنوان مثال شما میری بهش میگی امروز یکم مریضم و اون فوری میخواد که توجه رو به سمت خودش بکشه و میگه من حالم از تو بدتره ای اینجام ای فلان جام

و یا حتی متهمت میکنه به بزرگنمایی همش میگه چیزیت نیست تو فقط شلوغش میکنی

اگر از مشکلاتت براش بگی مدام شروع میکنه به گفتن از مشکلات خودش و اصلا به تو مجال صحبت نمیده و فقط از سختی هایی که خودش کشیده میگه و درد های تورو کم ارزش نشون میده

به عنوان مثال خانومی رو دیدم که میگفت به مادرم میگفتم شوهرم اذیتم میکنه کتکم میزنه و اون عوض اینکه کمکم کنه یا راهی جلوی پام بذاره در جواب میگفت فکر کردی من کتک نخوردم؟ من خوردم چرا تو نخوری

یا اینگه میخواستم درس بخونم میگفت مگه من درس خوندم که تو بخونی درحالی که پسراش دکتری داشتن

این سندرم در روانشناسی بشدت پیچیدست و متاسفانه درمانی هم نداره اما با جلسات روان درمانی تا حدودی کنترل میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کس مثله مادره من نیست   دیکتاتور   خود شیفته پسر دوست   و با زبونش جادو می کنه  همه رو بهم سر  می ده

هیچ وقت فراموش نمی کنم  مادرم  میگفت حاضرم  دخترام بمیرنند   ولی حاظر نیستم عروسم تب کنه   چون باعث ناراحتی پسرم  می شه     می ندم  چرا   ما دخترا دلسوزیم   خواستگار پول دار تک پسر سید داشتم   پدرش تاجر بود به شدت پول دار     ولی پیشم گریه کرد می گفت  من خورد می شم   دوست دارم دامادم پایین دستم باشه    منم  قیدشو زدم هر حاستگار وضع خوب رو     برای پسراش از طبقه ی بالاتر گرفت       هر چی بخرم مریض می شه  به پسرش می گه بخر من حسودیم می شه اینا ماشین نو بخرند         باید یک فیلم ازش ساخت      کلا ما رو برای کلفتی می خواد      دوست دارم برم یک شهر دیگه  کمتر ببینمش     متاسفانه مریض  بستری شد  من آمدم تو طبقه ی بالاش  تا  کمکش کنم    روزی نیست آرزوی مرگ نکنم

نمی دونم قربون خدا برم  چرا همچین مادرایی پسراشون پول دار می شند و دختراشون معمولی  انگار   پیش خدا پارتی دارند  با خودم می گم اگر بهش لطف  نکنم  خدا هوامو داره  نمی دونم

هیچ کس مثله مادره من نیست دیکتاتور خود شیفته پسر دوست و با زبونش جادو می کنه همه رو بهم سر م ...

بخدا که حرف دل منو زدی بخدا که حرف دل منو زدی

انگار که خداهم با اوناست 

ما فقط دنیا اومدیم که تحقیر بشیم آخرم به جایی نرسیم و روز به روز خوشبختی اونایی که اذیتمون کردن رو ببینیم 

حکمتش چیه

بخدا که حرف دل منو زدی بخدا که حرف دل منو زدیانگار که خداهم با اوناست ما فقط دنیا اومدیم که تحقیر بش ...

قصد دارم بچم به دنیا آمد  برم مشاوره  هرچی بگه همون رو انجام   می دم  می خوام  زندگی کنم  سرنوشت هر کی دست خودشه   از خدا بخواهیم  کمکمون  می کنه  اینا  از مقام  مادری   دهرند سوع استفاده  می کنند  فرزند هم حق داره

قصد دارم بچم به دنیا آمد برم مشاوره هرچی بگه همون رو انجام می دم می خوام زندگی کنم سرنوشت هر ...

اره بخدا

من از بچه دار شدن وحشت دارم

همش میگم نکنه اونی بشم واسش که خودمو شکنجه داد؟ قصد دارم یه دوره طولانی تراپی برم قبلش

واسه خواستگارت که ردش کرد هم خیلی غصه خوردم خدایی مادر نیست افعیه کیه که دلش نخواد دخترش تو آسایش باشه؟