مدتی هست که دارم باهاش دست و پنجه نرم میکنم و حدودا یه سالی میشه دارم راجبش تحقیق میکنم این نوع بیماری خاص روانی فقط شامل مادر خانواده میشه و در دراز مدت میتونه به دختر خانواده هم سرایت کنه، علائمش هم اینطوره که مادر به شدتتتت پسر دوسته و نسبت به فرزند دختر خودش نفرت، حسادت ، و تحقیر و زورگویی و گاهی توهین داره!
درحالی که این مادر برای پسراش یک مادر کاملا نرماله و برادرا اصلا متوجه نمیشن که خواهرشون از چی شاکیه
بشدت تبعیض و فرق میشن بین دختر و پسر بشدت موفقیت های پسرشونو بالا میبرن ولی از اون طرف مدام دخترشونو میکوبن و کاراشو کم ارزش جلوه میدن
مدام سعی میکنن توجه هارو به سمت خودشون جلب کنن
به عنوان مثال شما میری بهش میگی امروز یکم مریضم و اون فوری میخواد که توجه رو به سمت خودش بکشه و میگه من حالم از تو بدتره ای اینجام ای فلان جام
و یا حتی متهمت میکنه به بزرگنمایی همش میگه چیزیت نیست تو فقط شلوغش میکنی
اگر از مشکلاتت براش بگی مدام شروع میکنه به گفتن از مشکلات خودش و اصلا به تو مجال صحبت نمیده و فقط از سختی هایی که خودش کشیده میگه و درد های تورو کم ارزش نشون میده
به عنوان مثال خانومی رو دیدم که میگفت به مادرم میگفتم شوهرم اذیتم میکنه کتکم میزنه و اون عوض اینکه کمکم کنه یا راهی جلوی پام بذاره در جواب میگفت فکر کردی من کتک نخوردم؟ من خوردم چرا تو نخوری
یا اینگه میخواستم درس بخونم میگفت مگه من درس خوندم که تو بخونی درحالی که پسراش دکتری داشتن
این سندرم در روانشناسی بشدت پیچیدست و متاسفانه درمانی هم نداره اما با جلسات روان درمانی تا حدودی کنترل میشه