2777
2789

چیکار کنم؟؟

من با ی آقایی حدود سه ماه در ارتباط بودم به صورت چت و کمتر از تعداد یک دست  حضوری همو دیدیم

به خاطر یکسری مسائل مالی و اخلاق خیلی خوبش و اینا من جواب بله دادم و ناگفته نمونه اصرار خانوادم دلیل اصلیش بود

و الان با مشاور صحبت کردم گفت نه صلاح نیست این ازدواج چون هیچ احساسی ندارم به این اقا و اختلاف سنی مون هم خیلی زیاده

الان چیکار کنم بنظرتون؟ خواهش میکنم خواهرانه راهنماییم کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اگه بقیه شرایطش خوبه و اوکیه مشکل زیاد بزرگی نیست اما مشکل اینه شما کلا حسی نسبت بهش نداری

اره دقیقا

تنها مشکلم همینه هیچچچ حسی ندارم 

الان فقط احساس گناه و عذاب وجدان دارم ک میخوام دل بشکنم 

اره دقیقاتنها مشکلم همینه هیچچچ حسی ندارم الان فقط احساس گناه و عذاب وجدان دارم ک میخوام دل بشکنم

نه دیگه اگه بهش حس نداری و میخوای ادامه بدی در این صورت ن فقط به خودت ظلم میکنی بلکه به اون آقا هم ظلم میکنی،بنظرم همه چی رو بهش بگو و بگو که بخاطر خوبی هایی که داشتی بله گفتم و اصرار خانواده مم بود ولی متأسفانه بهتون حس ندارم بنظرم الان کم کم بگی بهتره یعنی این بحث و کم کم وسط بکش ببین نظر خودش چیه