2777
2789
عنوان

راجب باهوش بودن بچه تایپیک قبل❔

64 بازدید | 13 پست

خانوما من اینو مینویسم و میرم

تایپیک قبلو پرسیدم چون پیش روانشناس تست ایکیو دادم زیادی خوب بود تعجب کردم

من یه دختریم ۱۸ .۱۷سالمه مدرسه سمپاد تجربی بودم با معدل بالا ولی بخاطر مشکلات افتضاح خانوادگیم وقفه تحصیلی خوردم الان مدرسم عادیه انسانیم..دارم پایتون برنامه نویسی و غیره یاد میگیرم..مادرای عزیزم من ادعایی نکردم من کلاس اول و دوم اصلا روستا بودم پیش مامان بزرگم کسیو نداشتم توی ۴ سالگیم کلمات انگلیسیو بلد بودم چون یبار مهمونی اومد خونمون کلمات کتابشو برام روخوانی کرد منم حفظ کردم..اون موقع نه گوشی بود نه ماهواره من بودمو یه پیر زن یا کلاس اول شاهنامه میخوندم چون قبل اون خوندنو یاد گرفتم ..کسی باهام کارنکرد..هیچکسو نداشتم ..عنوان تایپیکو بخونید بخداکه نگفتم خیلی باهوشم نوشتم نرماله یا یکم باهوش ولی هی گفتید مقاومت نکن باهات کار کردن کمکت کردن فلان بسار مگه میشه مگه پیامبری بهت وحی شه یا گفتید حرفام دروغه انقدر خوردم کردید گریم دراومد منم یه انسانم مثل شما احساس دارم با یه هوش معمولی همین..من ادعایی نکردم هرکسی از من ناراحت شد حلالم کنه..لطفا اینجا دیگ خوردم نکنید ببخشید فقط

یاحق

عزیزم شما یه سوال تخصصی رو توی یه سایت عمومی پرسیدید. بنابراین جوابها می تونند اشتباه باشند. تنها یک راه وجود داره که بفهمی ضریب هوشیت بالای ۱۳۰ هست یا نه. بالای ۱۳۰ هوش بالا محسوب میشه ک فقط دو درصد جامعه چنین هوشی دارند. راهش هم اینه که برید به مراکزی که تست هوش می گیرند و تست هوش بدید. IQ تا ۱۸ سالگی تثبیت نمیشه اگه ۱۸ سالت تمام نشده فعلا صبر کن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در مورد iq تحقیق کردم.

میشه عدداشو بگید چند تا چند متوسطه تیزهوشه نرماله منم تحقیق کردم ولی بشدت کوبیدنم تست هم دادم ولی ایکیومو نکفتم مه بیشتر نکوبنم...و اینکه ایکیورو که تقریبا نمیشه افزایش داد درسته؟

میشه عدداشو بگید چند تا چند متوسطه تیزهوشه نرماله منم تحقیق کردم ولی بشدت کوبیدنم تست هم دادم ولی ای ...

فقط می دونم بالای ۱۳۰ high iq حساب میشن. 

گفتم که ۱۸ سالت نشده. باید صبر کنی بعد تست بدی. 

مثلا هرچقدر با یه بچه کار بشه ایکیوشو که نمیشه زیاد کرد..؟

من تا جایی که یادمه گفته بودند در هر زمینه ای آموزش ببینید و یاد بگیرید iq تون در همون زمینه زیاد میشه. میزانش یادم نیست. ولی فرض کن شما هیچی از انتگرال بلد نباشی حتی اگه iq تون ۲۰۰ باشه باز هم انتگرال نمی تونید حل کنید.

من تا جایی که یادمه گفته بودند در هر زمینه ای آموزش ببینید و یاد بگیرید iq تون در همون زمینه زیاد می ...

من منظورن ایکیوی کلیه نه مثلا ایکیوی انتگرال...مثلا ایکیو تقریبا میشه توانایی یادگیری کسی که هوشش بالاتره سریعتر یادمیگیره.سرعت مغزش بالاتره.فرمولا که بهش وحی نمیشه..ولی سرعت یادگیریم نمیشه برد بالا.

من تا جایی که یادمه گفته بودند در هر زمینه ای آموزش ببینید و یاد بگیرید iq تون در همون زمینه زیاد می ...

یکی که کلا جسارتا ایکیوش مثلا ۵۰ عهچقدر اموزش بدی چقدر کار کنی...میتونی به ۱۳۰ برسونیش؟