2777
2789
عنوان

ولی بیاین

52 بازدید | 7 پست

ولی بیاین خدارو شکر کنیم چون مشکلاتی ک الان داریم به خاطرشون رنج می‌بریم خیلی پا پیش افتادست امروز برای کمک به نیاز مندا رفتم بیمارستان رازی بیمارستان روانی کلی آدم دیدم که دارن خود زنی میکنن خودشونو میسوزنن آدمایی که دلشون میخواد برده.   دیگران باشن و اصلا پرام ریخته 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرت چرا با لاترم قایسه نکنم

_لطفا اگه کاربری میشناسید که تو تاپیک هاش در مورد مهاجرت,برنامه نویسی,زبان خوندن نوشته و یا کاربری میشناسید که از نظرتون نابغست و خیلی موفقه بهم معرفی کنید از خوندن اینجور تاپیک ها خوشم میاد_اگه کسی هستید که تونستید تو اتلاف وقت صرفه جویی کنید و کارهاتون بازدهی بیشتری داشته باشه لطفا از تجربه هاتون بگید_تو این سایت از 80درصد ادما بدم میاد ولی یه تعداد ادم هستن که خوشم میاد باهاشون تبادل نظر داشته باشم پس عضو شدم_اگه امضامو خوندی رو پیامم ریپلای کن و یه فکت علمی بگو:)(چرت نباشه)(اگه میدونی بگو اگه نمیدونی نگو)منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را.بچه ها نخندینا💔

واقعا خدایا شرکت بخاطر همه چیز

سلامتی ، سقفی که بالا سرمه ، دست، پا ، اینکه میبینم بخاطر همه چیز

من یه خودکار هم می‌خرم جدیدا میگم خدایا شکرت🙂

اونروژ ۳ بسته خودکار خریدم دلم گرفت(:واسه اون بچه های فقیر

درسته خودکار چیزی نیست ولی دلم گرفت بالاخره بازم خداروشکر که پولشو دارم

دعا کنید به ی جایی برسم واسه دانشگاه قبول شدم هر رشته ای یا هرچیزی براشون هر سال لوازم تحریر بخرم🥺💕

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱https://uupload.ir/view/aqp-ir52rsdhwyzkugripiqqrhz0t9z3xr3eam8j-vkp-vhj8yjlhc_7bg_lochnycru2q06dpvo7l-3fdkadliikr5zra0b_kxtw.mp4/