2777
2789

سر پیری بچه نیارید

(تاپیک قبلیم هم هست ولی اینجا چند جمله اضافه کردم)

( جدید: به علایقش و سلیقه اش احترام بزاریم دوست داره دکتر شه یا نشه به شما ربطی نداره ولی اگر سر در گم بودسعی کنیم کمکش کنیم ، افکارمون واسه ده قرن پیش نباشه که اول عقد کنه بعد ابرو شو ور داره مو رنگ کنه دیگه دوره زمونه عوض شده ، نزاریم بشه 18 سالش بعد شروع کنیم آموزشات جنسی دادن درمورد پریود شدنو ختنه و رابطه جنسی و همچینین اندام جنسی الان بچه کلاس اولی میدونه رابطه جنسی چیه نمیگم 7 سالگی بهش بگیم نه میگم خوب شما در زمان درست نگی تو مدرسه میفهمه از شما زده میشه)

اول فکر کنید اگه من بچه دار بشم میتونم درست بچه امو تربیت کنم؟؟؟ ، میتونم هر چی که دوست داره ارو براش فراهم کنم؟؟؟، میتونم باهاش رفتار درست داشته باشم؟؟؟؟،موقعیت و روان خوبی برای بزرگ کردنش دارم؟؟؟؟،10 ساله دیگه که میشه فلان سالم بازم حوصله شیطونی و رفتار هاشو دارم؟؟؟؟

هیچ وقتم یادمون نره:

از روش های جیدید برای بزرگ کردن بچه امون استفاده کنیم ، سرزنشش نکنیم ، منت نزاریم ، کتکش نزنیم ، جلوی بقیه ی سرش داد نزنیم ، دعواش نکنیم ، براش مادر یا پدر نباشیم دوست باشیم ، مهربون باشیم ، هی نگیم جواب نده جواب نده بزاریم حرفشو بزنه ، بغلش کنیم بوسش کنیم بهش محبت کنیم قربون صدقه اش بریم ، بهش رفتار درست رو یاد بدیم بهش یاد بدیم چطور در جامعه رفتار کنه ، بهش یاد بدیم اعتماد بنفس داشته باشه عزت نفس داشته باشه ، بهش یاد بدیم مطالعه کنه ، بهش یاد بدیم خدارو شکر کنه با خدا حرف بزنه ، وقتی باهامون دردو دل کرد سرزنشش نکنیم و بعدا حرفایی که بهمون گفته ارو نزنیم توی سرش ، بهش یاد بدیم خودش باشه 

کلی حرف دیگه هست که نگفتم چون خیلی زیادن

من خودم خودمو ساختم چون خانوادم بلد نیستن باهام درست رفتار کنن ،بلد نیستن تربیتم کنن تازه ادعای روشنفکریشون هم میشه ،من وقتی بچه دار شدم هیچی براش کم نمیزارم و درست تربیتش میکنم ، براش دوست میشم 

اینا همه شعاره 

هربچه ای متفاوته و حتی نوع هر شیطونی بچه ها متفاوته 

بذار بچه دار بشی ب حرفم میرسی 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.