2777
2789

پسره دندون پزشکه ۶ سال باهم اختلاف سنی داریم 

مامانم میرفت پیشش برای کارای دندونش ، بعد با پسره زیاد حرف میزنه ...

یسری هم پارسال منو برد معاینه 

چند روز پیش رفتم پسره بهم میگه چرا نیومدی پیش من ؟

منو شناخت سریع ، بعد انگار میره طرح جای دور و ماهی یکی دوبار میاد کلینیک ، اصرار داشت یه تایمی برم که خودش برام درست کنه .

بنظرتون ازم خوشش میاد ؟

یا اشتباه میکنم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون اشناست میگه

خواب زن چپه❌ خواب ظن چپه✔️......................گرگ باران دیده❌گرگ بالان دیده ✔️.................اول التماس میکنه بیاد تو زندگیت یه عالمه تلاش میکنه دوسش داشته باشی،عاشق که شدی میره و میگه منطقی باش ما به درد هم نمی خوریم 

یه بار یه دندونپزشک از من خوشش اومد مامانم نزاشت برم پیشش دیگه کارامو انجام بدم مجرد هم بود 

مامانم بر این باور بود از تو خوشش اومده از بقیه هم خوشش میاد 

چه مادر روشن فکری داری😁

درحال ساخت ....:)

خودت چند سالته ؟و اینکه دانشجو یا شاغل چی هستی ؟

واقعیت من فکر میکنم خواسته تنها حرمت بگیره به عنوان کسی که دائم بیمارش بودید و هر با بهش مراجعه کردین (خونواده)

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

ن بابا اون اول کارشه میخاد برا مراجعاش جا بیفته .ب قول معروف مشتری بگیره خخخ

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم