2777
2789

افرین

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا و ابدا نکن

گذشته رو نکش رو دوشت ،بیاری تا امروز و فردا ها

اینکار جز دردسر و سردرد و ابروریزی برای خودت چیزی نداره

قانونا هم اگه از کسی عکس یا چتی بیرون بدی، زندان و شلاق داره

نکن عزیزم

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
واقعا فکر میکنی برای خوانوادش مهمه ؟نهایت میگن پسرمون حتما حق داشته ،همچین خانواده ای که پسر هرزه با ...

چی بگم؟؟؟

خودمم دودلم

واسه همین میخوام نظرات رو بدونم

خانواده اش خیلی آشغالن

اره اینو میدونمولی نمیخوام بعد طلاقم حرف مفت پشتم بزنن

بزار اونقدر بگه که ج.... ر بخوره

در نهایت همه میفهمن بد داستان کیه.فرصت بده عزیزم

ولی مثل یه ملکه رفتار کن

یه ملکه خودشو از حاشیه ها دور میکنه

طلاق گرفت؟ خب 

میگه تموم شد من اصلا ب اون شخص و اون خانواده و اون زندگی دیگه فکر هم نمیکنم

شما حالا میخوای فرداهات رو هم با اعصاب خردی بااین شخص، سیاه کنی؟

آیا روان شما ارزشمندتر از این نیست؟

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
چی بگم؟؟؟خودمم دودلمواسه همین میخوام نظرات رو بدونمخانواده اش خیلی آشغالن

من که فکر نکنم برای خوانوادش اهمیت داشته باشه ولی من که بودم به چندتا همسایه فضول و قدیمی میگفتم مدرک هم نشون میدادم یا فامیل های دور و فضول ،اینا همیشه یادشون میمونه حرف رو هم همجا پخش میکنن😑خوانوادش مخفی میکنن

بزار اونقدر بگه که ج.... ر بخورهدر نهایت همه میفهمن بد داستان کیه.فرصت بده عزیزمولی مثل یه ملکه رفتا ...

ایکم حرف درستیه

بعد این آقا ازدواج دومش بود و من خیلی ازش سر بودم

چون دوسش داشتم باهاش ازدواج کردم و در مورد زن اولش؟گفت اون ما رو دوست نداشت

مهربون نبود

حالا نمیدونم چی میخواد بگه 

من با بچه اش از زندگیش رفتیم