2777
2789
من شنیدم سود پول اشکال داره چدن کاری برای بدست آودنش نمیکنیم اول بپرس ببین مشکلی نباشه حیفه الکی الک ...

اتفاقا شنیدم میگن خونه هایی هم که باوام بانکی میخریم اشکال داره

دوس دالم   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا شنیدم میگن خونه هایی هم که باوام بانکی میخریم اشکال داره

منم شنیدم آخه بهره زیاد میگیرن.واقعا بانک های ما اسلامی نیستن من ک حاضرم ازفقر و گرسنگی بمیرم ولی ب این بانکها رونزنم

تنهایی گاهی وقتا تقدیر ما نیست؛ترجیح ماست . . .
منم شنیدم آخه بهره زیاد میگیرن.واقعا بانک های ما اسلامی نیستن من ک حاضرم ازفقر و گرسنگی بمیرم ولی ب ...

وای من یه بار از یه رییس بانک پرسیدم 

گفت مثل اینکه پولی که بذارم بانک سود بگیرم اشکال شرعی نداره چون بانک داره روی اون پول کار میکنه 

ولی خونه با وام بانکی چون بهره های نجومی میگیرن اشکال شرعی داره

وای خاک به سرم

دوس دالم   
بچه ها یعنی بانک های ما اسلامی نیستن مگه ؟

نه نیستن خواهر، مگه فکر میکردی هستن؟!!

چند ساله مراجع دارن میگن جریمه دیرکرد حرامه اما انگار نه انگار، سود وام دادن شبهه ناکه و ربا حساب میشه. سود سپرده ام چون میگن علی الحساب کلاه شرعیش درسته وگرنه که...

در کل این نظام بانکی رو اسلام تایید نمیکنه.

وای من یه بار از یه رییس بانک پرسیدم  گفت مثل اینکه پولی که بذارم بانک سود بگیرم اشکال شرعی ند ...

از رئیس بانک نباید بپرسی از مرجع تقلید باید بپرسی ک همه میگن اشکال داره رئیس بانک ک معلومه میگه اشکال نداره چون ب نفعشونه 

تنهایی گاهی وقتا تقدیر ما نیست؛ترجیح ماست . . .