2777
2789
عنوان

بچه ها حس میکنم آویزونه نامزدمم

340 بازدید | 14 پست

قبلا اون خیلی وابسته بود انگار اون بیشتر دوسم داشت ولی الان برعکس شده چیکار کنم مثل قبل شیم 

مثلا بیشتر من ابراز علاقه میکنم زنگ میزنم پیام میدم

متاهل💍اگه جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس و حرفات به.....

زنگ نزن........بهش مهلت بده تا بیاد سمتت

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اجازه اسی بچه ها خواهش میکنم دوتا تاپیک آخرم و گزارش بزنین خواهش میکنم ازتون 😔 🙏 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

دقیقا مشابه حست رو تجربه کردم 

پیشنهاد میدم خودت رو درگیر کاری کنی

هم کمتر ذهنت درگیر نامزدت میشه هم نامزدت بیشتر جذبت میشه چون خودت درگیر هدفی و اون تمایل داره بیشتر نزدیکت شه حداقل از تجربه من این میگه

طبیعیه پسرا قبل عثد اویزون میشن دخترا بعد عقدپسرا به دست ک اوردن خیالشون راحت میشه دیگ کمتر تلاش میک ...

نه دو ساله عقدیم تازه اینطوری شده

دقیقا مشابه حست رو تجربه کردم پیشنهاد میدم خودت رو درگیر کاری کنیهم کمتر ذهنت درگیر نامزدت میشه هم ن ...

دور نشه؟