2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگ درکت میکنم 

از تو چه پنهون منم ایرانم ولی عمل فک چونه کردم هیچی نباید بجومم ازگشنگی هلاکم بعد یکی بیسکویت مادر یکی این ساقه طلایی امتحان کردم تو چایی حل میشه میتونم بخورم روز چند روزی یه بسته داشتم تموم شد به هرکی از اعضای خانوادم گفتم نخرید انقدر عصری دلم شکست وهمه میگن چیز مهم حیاتی نبوده بخریم😭😭

قشنگ درکت میکنم از تو چه پنهون منم ایرانم ولی عمل فک چونه کردم هیچی نباید بجومم ازگشنگی هلاکم بعد یک ...

وای....منم عمل قک و چونه انجام داده بودم اتفاقا و واقعا سخته البته من اون موقع همششش دلم ژله میخواست و جز ژله هیچی نمیتونستم بخورم و گریه میکردم که برام ژله بگیرین... 

روسیه💙🇷🇺 ...

وای....منم عمل قک و چونه انجام داده بودم اتفاقا و واقعا سخته البته من اون موقع همششش دلم ژله میخواست ...

عزیزم پس همدردیم من حلش میکنم این بیسکوییت تو چایی میخورم خوب شدم همینجا بهت پیام میدم برات ساقه طلایی میخرم پست میکنم اگه میشه ومیارن  من فقط با بستنی و ایس پک زنده امم تغذیمه این روزا