2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز به سال میکشه نه ماه😂خیلی خوش بینی باید حداقل بسته به بینیت هر چقدر دست کاریش بیشتر باشه تعداد روزهای انتظارت بیشتر باید دوسال قشنگ بگذره تا دیگ ورم نکنه و خوش حالت بمونه که بفهمی باب دل هست یانه ولی بعد گچ برداری میتونی بفهمی که فرم کلیش چی هست ولی واسه جزییات باید صبر کنی

عزیز به سال میکشه نه ماه😂خیلی خوش بینی باید حداقل بسته به بینیت هر چقدر دست کاریش بیشتر باشه تعداد ...

عه😂

من ۶ ماهه عمل کردم راضیم 

ولی یه جا نوشته بود عیب و ایراداتش بعد  یکی دوسال مشخصه

بخاطر همین یکمی ترسیدم نکنه بعدا بینی م بد بشه

عه😂من ۶ ماهه عمل کردم راضیم ولی یه جا نوشته بود عیب و ایراداتش بعد یکی دوسال مشخصهبخاطر همین یکمی ...

اگه ۶ماه عمل کردی و از وقتی دیدیش خوب بود پیشت پس اوکیه چون با اون همه ورم به دلت نشسته بدون ورم که عاشقش میشی😂