2777
2789

واقعا به همچین آدمی میشه گفت مرد؟ 

مردی که بهت بگه تو رو دوست دارم، تو هم خانمی، هم تحصیلکرده هم خانواده دار. ولی هر کس برای ازدواج معیاری داره. یکی معیارش اینه که طرف همشهریش باشه، یکی هم معیارش موافقت خانواده هست. 

خانواده اش هم عین عصر حجر میگن فقط باید فامیل بگیری.

بهش گفتم من مردی میخواستم که تکیه گاهم باشه. مردی که با این سن و سال و تحصیلات و موقعیت شغلی عین بچه ها «مامانم، مامانم» میکنه و اینقدر از مادرش میترسه و هنوز از ازدواج سنتی حرف میزنه، برای من جذاب نیست.

گفت هنوز که من قبول نکردم و بهشون میگم اصلا شرایط ازدواج ندارم. فعلا کات نکن تا تکلیف معلوم بشه.

منم گفتم تکلیف برای من همین الان معلومه. حتی اگه دوست پسر میخواستم تو مناسب دوست پسر بودن هم نیستی برام. جذابیتت رو برام از دست دادی و دیگه نمیخوامت.

بدبختیم اینه که با هم یه جورایی همکار هم هستیم و اصلا خودش برام کار پیدا کرد. البته محل کارمون جداست ولی تو کار گاهی با هم سر و کار داریم. ولی اصلا دلم نمیخواد دیگه براش کار کنم. محبت و پارتی بازی تو کار رو هم دیگه ازش نمیخوام. اینطوری زندگی برام زجرآور میشه. کاش یه طوری بشه ارتباطم باهاش کاملا قطع بشه. دیگه حتی صداش رو هم نمیخوام بشنوم. چرا من اینقدر بدشانسم؟ برای من هیچ جفتی تو این دنیا نیست.  

مشترک گرامی شریک احساسی شما بچه ننه می باشد ، لطفا جهت تباه نشدن زندگی خود از او ۳۰۰۰۰۰۰۰۰۰ کیلومتر فاصله بگیرید و راه های ارتباطی را قطع کنید ، با تشکر سازمان حمایت از حقوق زنان 🩷

کاربری متعلق به ۳ نفر میباشد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشترک گرامی شریک احساسی شما بچه ننه می باشد ، لطفا جهت تباه نشدن زندگی خود از او ۳۰۰۰۰۰۰۰۰۰ کیلومتر ...

جالبه که مستقل زندگی میکنه و خانواده اش شهر دیگه ای هستن. ولی منی که با پدر و مادرم زندگی میکنم استقلالم از اون بیشتره!

جالبه که مستقل زندگی میکنه و خانواده اش شهر دیگه ای هستن. ولی منی که با پدر و مادرم زندگی میکنم استق ...

مردا اگه کسی رو بخوان براش جنگ به پا میکنن

این بهونه الکی میگیره خواهر من 

کاربری متعلق به ۳ نفر میباشد 

مادرش فامیل میخواد!! به خواستگارت بگو فامیل خوب نیست. هی نباید تو فامیل وصلت کرد.. چون اینجوری فامیل ...

حرف زدن با این جماعت بلانسبت گاو، هیچ فایده ای نداره. والا تو این دوره و زمونه همچین تفکراتی خیلی عجیبه.

مردا اگه کسی رو بخوان براش جنگ به پا میکنناین بهونه الکی میگیره خواهر من

این آدم بلانسبت ظاهرا اینقدر خره که اصلا عشق و احساس نمیفهمه چیه. به نظرم تمام کارهایی که برام کرد به طمع چیز دیگه بود.  

غصه نکن عزیزکم خوبش پیدا میشه صبر داشته باش 🩷همچین خوبی بیاد تو زندگیت که بگی بهتر که فلانی نشد❤️💜

اگه قرار بود کسی پیدا بشه تا حال شده بود. اصلا برام جور نمیشه. همه میگن تو بهترینی ولی می رن سراغ کسی که همه جوره کمتر از منه. نمیدونم چرا هر کی به من رسید بچه ننه بود.   

خداروشکر فهمیدی عزیزم.خیلی خوشحالم. 

منم فکر با یه اقای این جوری اشنا شدم ولی نفهمیدم این جوریه اخرش رفت با دختر قوم خودشون و من شکست خوردم. 

1401خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 1404❤️💍

خداروشکر فهمیدی عزیزم.خیلی خوشحالم. منم فکر با یه اقای این جوری اشنا شدم ولی نفهمیدم این جوریه اخرش ...

تو این دوره و زمونه این چسبیدن به قوم و قبیله خیلی عجیبه. چرا این آدما منقرض نمیشن؟  

تو این دوره و زمونه این چسبیدن به قوم و قبیله خیلی عجیبه. چرا این آدما منقرض نمیشن؟

بخت خودمونه.

رهاش کن اگه اومد که هیچی اگه نیومد حداقل مثل من یک مجرد شکست خورده نمیشید. 

1401خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 1404❤️💍