2777
2789
عنوان

اونایی که خیانت بهشون شده بیایین

248 بازدید | 28 پست

از حستون بگین چطور باهاش کنار اومدین

دیشب تو گوشی شوهرم اتفاقی تو پیامهای پاک شدش دیدم نوشته بود به یکی دیشب چرا صداتون گرفته بود

همه بدنم دیشب میلرزید الانم مث دیونه ها سردرگمم نمیدونم چکار کنم با ۳تا بچه😔

یعنی چی ؟ 

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

من اکسم بهم خیانت کرد با 7 نفر. ک یکیشون رفیقم بود ی زمانی . مثل خر التماسش کردم نره آخر رفت فهمیدم ک نباید بخشید و باید رها کرد چون کسی ک یبار خیانت مرده برای بار دوم هم میتونه خیانت کنه

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مشاور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه 

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن رایگان 

برای بقیه هم هزنیه اش خیلی پایین 

پرداخت هزینه هم بعد مشاوره اس 

خواستید تا ایدی شو بدم