2777
2789
عنوان

دلم میخاد بمیرم خیلی خستم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 71 پست

منم ینی امشب داشتم عکسامو نگاه میکردم دیدم چقد شکسته و پیر شدم  حتی از خواهرای بزرگترم شکسته تر میخورم 

واقعا هیچ جوونی نکردم فقط غم و بدبختی💔

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش بمیرم با این زندگیچرا خدا فرق گذاشته بین بنده هاش یکی خوشبخت یکی مثل من بدخت

چیشده خب خودت برو دنبال خوشبختی خودت خودت و خوشبخت...برو سر کار دستت تو جیب خودت باشه حالت میشه انقدر حس خوشبختی میکنی

اگه خانواده داری، اگه امروز گشنه نیستی و نگران غذای فردات نیستی،  اگه تو یه خونه زندگی میکنی ، اگه تو بیمارستان نیستی بنظرم خیلیم خوبه ، تو خوشبختی، بقیه مشکلات واسه همه هست ، مطمن باش همه دغدغه ذهنی شونو دارن ، اگه الان روزای بد داری روزای خوب قبلا هم داشتی چرا اونارو نمیبینی 

چرا وقتی حالت خوب بود نمیگفتی خدایا خوشی هارو بگیر 

پس الانم فکرای منفی نکن

اگه خانواده داری، اگه امروز گشنه نیستی و نگران غذای فردات نیستی، اگه تو یه خونه زندگی میکنی ، اگه ت ...

من روز خوش تو زندگیم نداشتم اصلا

روحتو راضی کن نه جامعه رو..!🦋و‌گاهی‌تمام‌جانم‌درد‌میکند 🥹