دوستان من قرص روکین برای جلوگیری استفاده میکنم و هفته ی پیش بسته ی قرصم گم شد،یدونه زاپاس داشتم که هرموقع بستم در دسترسم نبود از این استفاده میکردم،حالام مجبور شدم توی این هفته ی اخری از این بسته استفاده کنم،یادم نیست دقیق که ۳تا دونه باید میخوردم تا بسته تموم بشه یا ۴تا،الانکه حساب کردم ۳تا اضافی خوردم،مشکلی برام پیش نمیاد؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بعد اینکه تو تایمی که ۷روز نباید بخوری اگه رابطه داشته باشی احتمال بارداری هست؟
درکل حتی با وجود خوردن قرص هم احتمال بارداری مطلقا صفر نیست اما نگران هم نباش چون تو هر بار تلاش برای بارداری احتمال تشکیل نطفه بطور میانگین ۲۵درصده با خوردن قرص به صفر میل میکنه اما خب مواردی بوده که با وجود خوردن قرص هم بارداری اتفاق افتاده
اره حتما،فقط همینکه ۲ یا ۳تا بیشتر بخوری میخواستمبدونممشکلی داره؟
از دز موثر بیشتر خوردین احتمالا یکم عوارض ببینید ممکنه هم اتفاقی نیفته اما اگر تونستی با یه پزشک هم صحبت کن خیالت راحت باشه پزشک های انلاین هم هستن اگر نتونستی حضورا بری