2777
2789
عنوان

عضو جدیدم میشه کمک کنین

104 بازدید | 9 پست

سلام به همگی

دوستان من قرص روکین برای جلوگیری استفاده میکنم و هفته ی پیش بسته ی قرصم گم شد،یدونه زاپاس داشتم که هرموقع بستم در دسترسم نبود از این استفاده میکردم،حالام مجبور شدم توی این هفته ی اخری از این بسته استفاده کنم،یادم‌ نیست دقیق که ۳تا دونه باید میخوردم تا بسته تموم بشه یا ۴تا،الانکه حساب کردم ۳تا اضافی خوردم،مشکلی برام پیش نمیاد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه خوردی پریودت بهم میریزه فعلا از روش دیگه هم استفاده کن

دیشب رابطه داشتم نخوردم دیگه که پریود شم ولی رابطه هم داشتم،یعنی احتمال داره حامله بشم؟

سلام خوبی عزیزم خوش اومدی، زیر نظر پزشک مصرف میکنی؟اگر آره بهش اطلاع بده اگر نه لطفا و خواهشا از موا ...

یسری دکتر بهم داد که پریودیام‌منظم بشه الان هم به این عنوان استفاده میکنم‌هم به عنوانه جلوگیری

یسری دکتر بهم داد که پریودیام‌منظم بشه الان هم به این عنوان استفاده میکنم‌هم به عنوانه جلوگیری

وقتی دکتر بهت میذه قطعا یه تعداد خاص میده یا داروهای خنثی کننده عوارض هم کنارشه،

اما خب قرصای پیشگیری کننده عوارض خطرساز زیادی دارن عزیزم لطفا از وسایل دیگه برای پیشگیری استفاده کن

بعد اینکه تو تایمی که ۷روز نباید بخوری اگه رابطه داشته باشی احتمال بارداری هست؟

درکل حتی با وجود خوردن قرص هم احتمال بارداری مطلقا صفر نیست اما نگران هم نباش چون تو هر بار تلاش برای بارداری احتمال تشکیل نطفه بطور میانگین ۲۵درصده با خوردن قرص به صفر میل میکنه اما خب مواردی بوده که با وجود خوردن قرص هم بارداری اتفاق افتاده 

وقتی دکتر بهت میذه قطعا یه تعداد خاص میده یا داروهای خنثی کننده عوارض هم کنارشه،اما خب قرصای پیشگیری ...

اره حتما،فقط همینکه ۲ یا ۳تا بیشتر بخوری میخواستم‌بدونم‌مشکلی داره؟

اره حتما،فقط همینکه ۲ یا ۳تا بیشتر بخوری میخواستم‌بدونم‌مشکلی داره؟

از دز موثر بیشتر خوردین احتمالا یکم عوارض ببینید ممکنه هم اتفاقی نیفته اما اگر تونستی با یه پزشک هم صحبت کن خیالت راحت باشه پزشک های انلاین هم هستن اگر نتونستی حضورا بری