2777
2789
عنوان

شما چقد به اون دنیا و خدا

274 بازدید | 26 پست

اعتقاد دارین 

واقعا دنیایی دیگم هست 

الان بچه ناز من ۲ماهه ک رفته 

بعضیا میگن آدم میمیره زندگیش پایانه 

ولی بعضیا میگن نه می‌ره برزخ دنیای دیگه جاش خوبه 

لطفا گارد نگیرید ولی من از وقتی پسرم رفته به هیچی اعتقاد ندارم 

فقط تمام فکر من اینکه چهره معصوم قشنگ پسرم داره نابود میشه چیزیم از دنیا نفهمید 

پسر یک سالم 

آخه خدا چطور راضی میشه ب عذاب بندش 

اگر خدایی هست بگین دارم دق میکنم حالم خوب نیس😭

لطفا تاپیک اخرم بیاید به راهنماییتون لازم دارم

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون بچه جاش پیش حضرت زهرا (س) ست

اینقدر جاش خوبه که دیگه دلش نمیخواد به این دنیا برگرده

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂

بابت از دست دادن  بچت واقعا ناراحت شدم عزیزم و برات ارزوی صبر فراوان میکنم هرچند خیلی سخته واقعا تحملش، 

اما این موضع به اعتقاد هر شخص بستگی داره 

من خودم به دنیای دیگه و اخرت اعتقادی ندارم .

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

چرا این مدلی فکر میکنی 

اینطوری فکر کن که اون یه پرنده بوده تو قفس این دنیا که الان آزاد شده و رو شونه ی خدا نشسته 

یه پروانه شده که روی گل های بهشتی نشسته

به این فکر کن که خدا هدیه ای که بهت داده رو ازت گرفته که یه بهترشو بهت بده شاید بزرگ میشد مریض میشد بیشتر با دیدنش آزار می‌دیدی ولی الان حالش خوبه و تو آغوش فرشته هاست 

ان شاالله خدا بهت یه فرزند سالم و صالح با یه عمر طولانی بده

مطمئن باش خدا هست! به چرخش روز و شب نگاه کن، به خورشید، سیاره هایی که روی مدار منظم میچرخن، به آسمون و....

این همه نظم و نظام قطعا یه خالقی داره.   

اون دنیا هم هست. مگه میشه در اخر آدمها حساب پس ندن؟ مگه میشه کسی که ظالم و گناهکار بوده آینده ش با کسی که بنده ی خوب خدا بوده ، یکی باشه؟ قطعا عدالت برقرار میشه اون دنیا.

فرزندت هم فقط دنیاشو عوض کرده.  پیش خداست.  این دنیا فقط جسمش از بین رفته.  روحش تا ابد زنده هست.  خیلی از کارهای خدا حکمتی داره که ما از درکش عاجزیم.  خیلی از اتفاقای بد زندگیمون به صلاحمون هست و فقط خدا حکمتشو میدونه.   به خدا توکل کن.  انشااا فرزند دیگه ای نصیبت میشه

عزیزم درک میکنم شرایط واقعا سختیه

ببین انسان این جسم مادی نیس،روح ب واسطه این جسم داره جهان رو تجربه میکنه ولی درواقع این جسمی ک میبینی تو نیستی فقط ی وسیله ارتباطیه روح با جهان مادیه، متوجهی؟؟

دقیقا مثل آنتن ک میاد امواج رو میگیره و ب وسیله تلویزیون منتقل میکنه....درواقع شما این جسم نیستی، شما روح بزرگی هستین ک جسم دارین