2777
2789

راهِ گریز=طلاق

بنابراین، راهِ گریزی وجود دارد.

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر تو نینی سایت گشتم منم از شوهرم متنفر شدم. (شوهر ندارم😐😂) 

به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم. 

[QUOTE=355710603]راهِ گریز=طلاق بنابراین، راهِ گریزی وجود دارد.[/QUOTE

گفتنش راحته، بابا پشتوانه میخواد، حداقلش نه باید یه خونه با وسایل داشته باشم تا طلاق گرفتم راحت باشم ، باید مطمئن باشم بچه هام پیش منن یا نه؟

[QUOTE=355710603]راهِ گریز=طلاق بنابراین، راهِ گریزی وجود دارد.[/QUOTEگفتنش راحته، بابا پشتوانه میخو ...

بچه‌هات بالای ۹ سال باشن خودشون انتخاب می‌کنن پیشِ کدوم باشن

بعدم نباید اجازه بدی به‌خاطرِ شرایطتت با رو خواستت بزاری

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

از چه نظر میگی بی درکه یکم بیشتر توضیح میدی؟

شرایط من ، روحیایت من، حساسیت های من براش بی اهمیته، مثلاً بدونه من رو یک مسئله ای حساسم دیگه مدام اون کار و مسئله رو تکرار میکنه، تا اعصابم رو بهم بریزه

شرایط من ، روحیایت من، حساسیت های من براش بی اهمیته، مثلاً بدونه من رو یک مسئله ای حساسم دیگه مدام ا ...

ببین عزیزم منم تا دوسال پبش تو زندگیم خیلی مشکل داشتم شوهر من شکاک بود دهن بین و بدهن .خانوادهاش هم بدتر از خودش بودن.منم دوتا بچه  داشتم که براشون میمردم و حتی فکر اینکه بخوام ولشون کنم برم هم آزارم میدادحتی اگه میخواستم با خودم ببرم هم نمیشد خانواده ام مخالف بودن و میگفتنن اگه براشون مشکلی پیش بیاد همین شوهرت دمار از روزگارمون در میاره و حقم داشتن.برا همین من یبار برا همیشه تصمیم و گرفتم وبه این فکر کردم که بچه ها از اینکه ما هر روز و شب با هم دعوا و کتک کاری  میکردیم خسته شدن دیگه و حتی اگه با خودم میبردمشون هم نمیتونستم از پس خرج ومخارجشون بربیام.برا همین گذاشتمشون پیش پدرشون و خودم و از اون زندگی نجات دادم.اینم بگم همه ی راه ارتباطی بین  من و شوهرم رو هم قطع کردم وکامل ناامیدش کردم که من دیگه قصد برگشتن به اون رندگی رو ندارم که حتی  به خاطر بچه ها هم که شده برنمیگردم.ولی خب این کارم چنان رو شوهرم تاثیر گذاشته بود که به غلط کردن افتاد و اومد به دست پدر و مادرم افتاد که فقط راضیم کنن برگردم.و دیگه از گل نازکتر بهم نمیگه .

ببین عزیزم منم تا دوسال پبش تو زندگیم خیلی مشکل داشتم شوهر من شکاک بود دهن بین و بدهن .خانوادهاش هم ...

واینم بگم من برگشتم سر زندگیم ولی شرط و شروط زیادی گذاشتم  برا برگشتن. الان خداروشکر بعد از دوسال خیلی بهتر شده ولی خب بعضی وقتها برمیگرده به تنظیمات کارخانه .ولی من دیگه اهمیت نمیدم بهش یه مدت میره تو لاک خودش بعد دوباره خوب مشه منم زیاد حساسیت نشون نمیدم و کار خودم و میکنم .به نظرم ادم برا یه زندگی بهتر باید از به چیزایی دل بکنی  حتی اگه اون چیزا پاره های تنت بچه هات باشن نباید هیچ نقطه ضعفی دستش بدی.باید نشون بدی قوی هستی.

ببین عزیزم منم تا دوسال پبش تو زندگیم خیلی مشکل داشتم شوهر من شکاک بود دهن بین و بدهن .خانوادهاش هم ...

ممنونم عزیزم ،ان شالله زندگیتون پر از شادی باشه، خیلی وقتا می‌خوام رفتارش رو نادیده بگیرم، باهاش راه میام کوتاه میام، بعد دوباره یه حرکتی میزنه که دوباره بهم میریزم، آره اینکه مطمئنه همیشه هستم بده واقعا، 

ممنونم عزیزم ،ان شالله زندگیتون پر از شادی باشه، خیلی وقتا می‌خوام رفتارش رو نادیده بگیرم، باهاش راه ...

ممنون از محبتت گلم .همچنین شما انشاءالله به امید خدا زندگیتون بهتر و گرم تر بشه .واینم یادت باشه عزیزم بهتره یکم کاراش و نادیده بگیری بی اهمیت باش نسبت به کارایی که میکنه که میدونی برا اذیت کردن تو انجام میده یه ذره ازش فاصله بگیر زیاد بهش گیر نده بزار یه مدت به حال خودش بمونه. انشاءالله که یرش به ینگ بخوره و درست بشه. ببین من خودم الان 38سالمه شوهرم 40سالشه  خب بعد از 17سال دعوا و کتک کاری و لج و لج بازی الان تازه 2ساله داریم مثل ادم زندگی میکنیم .