2777
2789

سلام خوبین بچه‌ها بهم بگید که من چیکار کنم من ۴ ماهه که نامزد کردم یه مشکلاتی دارم که می‌خوام جدا بشم حالا به نظرتون من چیکار کنم نظر بدین بهتون توضیح میدم نظر بدین 

بچه ها نامزدم تو این چهار ماه سه بار منو کتک زده شدیدااااا

مادرش خوبه اما پدرش چون راضی نبود که با من ازدواج کنه همیشه اذیتم می‌کنه بهم متلک میندازه خواهر شوهر و برادر شوهرم هم خوب هستند اخلاقشون شوهرم منو سر چیزهای الکی کتک می‌زنه

تازه با فحش هم همراهه کتک هاش

۱۰ روزه که جشن عقدمون رو گرفتیم و توی این جشن کادوی طلا جمع شده حدود ۱۵ گرم و اینا و نامزدم میگه که اون طلاها رو بده من بدم به یک طلا فروش و پولشو بگیرم و بگم امانت پیش خودت نگهدار و اون پول رو بزارم توی بانک و وام بردارم وامو که دادن برم طلاها رو از طلا فروش بخرم و بقیه پول رو نگه داره برای پول پیش خونه و من این طلاها رو ندادم بهش چون می‌ترسم که طلاها رو برداره و بزنه زیر همه چی چون همچین شخصیتی داره و کلاً اخلاقش خیلی با من بد بود تا دو روز قبل جشنمون که خبر داشت همه طلا کا دو و میدن 

اخلاقش خوب شد و همش در مورد چه گرم بودن طلا ها حرف میزد 

منم گفتم مامانم میگه نمیشه الان چون تازه عروسی باید طلا رو دست و گردنت باشه زشته الان بفروشیم کادو هارو

و شوهرم باهام دعوا کرده دیروز که چرا طلاها رو نمیدی بفروشم و توی ماشین عصبی شد و حلقه نامزدیمون رو از دستش رآورد و محکم کوبید توی کف ماشین و حلقه گم شد نمی‌دونم از پنجره بیرون پرت شده یا داخل ماشین افتاده کل ماشینو گشتیم اما پیدا نشد 

الآنم میگه ماشینو میفروشم بذارم بانک مثلا میخواد منو عذاب بده

بچه ها توروخدا بگین چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی میگی ۳بارکتکت زده فقط میتونم بگم طلاق

بعدم کتکت زده چراخونوادت پدرشودرنیاوردن من نمیفهمم مگه این خونواده هادختراشونوازسرراه آوردن که اجازه میدن هنوزهیچی نشده اینجوری باهاشون رفتاربشه

تو هنوز تو فکری بقیه بزات نظر بدن ؟ من جای تو بودم قرار بعدی دادگاه میدیدمش .. احمقی زندگیتو با ی روانی نابود کنی ؟ این مردای عتیقه رو از کجا میارین

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .