zari_golo مدیر عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 460 عنوان بپرین بیاید🥺🙂 | مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 84 پست دوس دارم حرف بزنیمحرفی سخنی سوالیراجب خودتون راجب خودممشکلی دارین بگینمودم مود حرف زدنه🥺🫶🏻 قشنگ جان، یادت نره آدمی به کودک درونش زندس، رویا پردازی کن، حتی به غلط🤍✨ 1403/07/13 | 12:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gongestadoor عضویت: 1403/07/13 تعداد پست: 205 شاغلی یا محصلاز کسی خوشت نمیاد؟ شاغلم ولی متاسفانه با این وضعیت اقتصادی نمیشه زندگی متاهلی رو هندل کرد
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19212 اره اگه عزراییل رو ببینم خفش میکنم امضات گیجم کرد 😂 #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
zari_golo مدیر استارتر عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 460 توعم باهاش بیا 🥺😂❤ شام خوب بدینااا قشنگ جان، یادت نره آدمی به کودک درونش زندس، رویا پردازی کن، حتی به غلط🤍✨
zari_golo مدیر استارتر عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 460 مهربون.تو دعوا کم نمیاری.اجتماعی هستی. عالع ولی اگر دعوا فحشی نباشه😂🥲 قشنگ جان، یادت نره آدمی به کودک درونش زندس، رویا پردازی کن، حتی به غلط🤍✨
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19212 دارم تمام توانمو میزازم. دعا کن مامانشم اوکی بده🙏. منو ببینه اوکی میده من به این گلیییمرسی از محبتتخب منم سر و سامون گرفتم رفتم 🤣 #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
روباه_سفید عضویت: 1399/12/14 تعداد پست: 405 چرا پ چرا نمیاد Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͜͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷͖̎̋Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝Ḁ̶͓̺̠͇̭̜̾̀͐͒͊l̵̡̤͇̗̣͚̭͕̓́̉͊͑͠͝i̴̭̫̝̞̲̠̍̄̓̒Ą̸̱͍̩̻̟͈̯͗̒͘͜ͅl̴̻͓̦͉̼̼̖̒̿͋́͂̀̒͠ͅi̷͕̙̹͕̳̥͒͗͐̏̿̓̂̋͜͜Ȃ̷͚̠͎̗̦ͅi̵͉̲̟͚͙̱̹̺̊̽͂̑͊̈́̂͌͝͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌ ̷̞̹̦̳̋̀̂̐̕̚͠ ̴̧̯̯͕̥̕͘̚ ̵͚̮̻͉̔̎͆̃̚̚Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷̎Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌
1383mj عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 2994 الان در مرحله پرتی هستم که از زندگی روتین و منظم دور شدم🥲میخام شاغل شم و محصلمجردم خاخور من هم همینطور دوست عزیزمن فعلا مجبور شدم بخاطر شرایطی درس رو کنار بزارم برم اول شاغل بشم هنر یاد بگیرم دوباره درسمو از سر بگیرم بخونممنم مجردمم
zari_golo مدیر استارتر عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 460 شاغلم ولی متاسفانه با این وضعیت اقتصادی نمیشه زندگی متاهلی رو هندل کرد خیلی بد شده واقن فک کن کلی رویا پردازی میکنی میخای براش تلاش کنی میبینی سخته بهش رسیدن خسته میشیولی خدا کنه درست شههمه سوختیم قشنگ جان، یادت نره آدمی به کودک درونش زندس، رویا پردازی کن، حتی به غلط🤍✨
همسایه_انیشتن عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 7508 منو ببینه اوکی میده من به این گلیییمرسی از محبتتخب منم سر و سامون گرفتم رفتم 🤣 انگلیسیت فوله دیگه؟
روباه_سفید عضویت: 1399/12/14 تعداد پست: 405 امضات گیجم کرد 😂 امضای اکانت قبلمو ببین گیج تر میشی @پیشی_نرم Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͜͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷͖̎̋Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝Ḁ̶͓̺̠͇̭̜̾̀͐͒͊l̵̡̤͇̗̣͚̭͕̓́̉͊͑͠͝i̴̭̫̝̞̲̠̍̄̓̒Ą̸̱͍̩̻̟͈̯͗̒͘͜ͅl̴̻͓̦͉̼̼̖̒̿͋́͂̀̒͠ͅi̷͕̙̹͕̳̥͒͗͐̏̿̓̂̋͜͜Ȃ̷͚̠͎̗̦ͅi̵͉̲̟͚͙̱̹̺̊̽͂̑͊̈́̂͌͝͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌ ̷̞̹̦̳̋̀̂̐̕̚͠ ̴̧̯̯͕̥̕͘̚ ̵͚̮̻͉̔̎͆̃̚̚Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷̎Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19212 شام خوب بدینااا شیشلیک دوس داری؟اصن شام سلف میدم همه چی میدم 🥰 #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
zari_golo مدیر استارتر عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 460 منو ببینه اوکی میده من به این گلیییمرسی از محبتتخب منم سر و سامون گرفتم رفتم 🤣 تاپیکم برکت داشتا😂😂 قشنگ جان، یادت نره آدمی به کودک درونش زندس، رویا پردازی کن، حتی به غلط🤍✨
zari_golo مدیر استارتر عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 460 چرا نمیاد برای اینکه باید زندگی کنیدرست زندگی کنی قشنگ جان، یادت نره آدمی به کودک درونش زندس، رویا پردازی کن، حتی به غلط🤍✨
zari_golo مدیر استارتر عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 460 من هم همینطور دوست عزیزمن فعلا مجبور شدم بخاطر شرایطی درس رو کنار بزارم برم اول شاغل بشم هنر یاد بگی ... ب نظرم بهترین کار همینه اگر شغلی خوب باشه چه بسا درس خوندن نیاز نمیشهسنامونم نزدیکه خجلم🫂 قشنگ جان، یادت نره آدمی به کودک درونش زندس، رویا پردازی کن، حتی به غلط🤍✨
روباه_سفید عضویت: 1399/12/14 تعداد پست: 405 برای اینکه باید زندگی کنیدرست زندگی کنی اررررره حتماااااااا🕷🕷🕷🕷🕷😂 Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͜͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷͖̎̋Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝Ḁ̶͓̺̠͇̭̜̾̀͐͒͊l̵̡̤͇̗̣͚̭͕̓́̉͊͑͠͝i̴̭̫̝̞̲̠̍̄̓̒Ą̸̱͍̩̻̟͈̯͗̒͘͜ͅl̴̻͓̦͉̼̼̖̒̿͋́͂̀̒͠ͅi̷͕̙̹͕̳̥͒͗͐̏̿̓̂̋͜͜Ȃ̷͚̠͎̗̦ͅi̵͉̲̟͚͙̱̹̺̊̽͂̑͊̈́̂͌͝͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌ ̷̞̹̦̳̋̀̂̐̕̚͠ ̴̧̯̯͕̥̕͘̚ ̵͚̮̻͉̔̎͆̃̚̚Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷̎Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌