2777
2789

تروخدا بگین چیکار کنم

اوایل گریه میکرد ک من باهاش دوست شم 

منم ادم ساده ای بودم فک کردم فرق میکنه همه چیمو پاش گذاشتم یهو بد شد 

نزدیک دوسال باهمیم 

ولی اینقد اذیتم میکنه 

دیشب اینقد گریه میکردم بهش زنگ میزنم سرد حرف میزنه بعدم قط کرد

پریشبم کلیییییی بم گفت زشتی نمیخامت برو فلانیو میخام خوشگله

دارم نابود میشم 

همش فحشم میده میرم سمتش بازم بداخلاقه 

تا میام ازش دور شم ی پستی تو اینستا میفرسته یا مثلا ی حرکتی میزنه نرم میشم باز همون اخلاقش. 

چیکارکنم تروخدا بگین 

الان ی راهکار معقولانه بگین ازش جدا شم خیلی دارم اسیب میبینم 

دوست داشتم مث قبل میشدولی نمیشه خیلی بددهن شده

من قبلا بی پولیشو میزدم تو سرش دیشب بم میگ بت گفتم زشت چون تو همش خوردم میکنی 

بگین خاهرانه چطور یواش یواش ازش جداشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خود شیفته هست احتمالا، جدا شو دیگه اینم‌ چجوری داره، ضعیف نباش

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

به مرور رفتارت رو سرد کن جواب پی اماش رو نده اگه گفت چرا جواب نمیدی بهونه بیار بپیچونش بیرون رفتنارو بپیچون و بعد از یه مدتم بگو فکر نمیکنم به درد هم بخوریم از اونجاییم که خیلی بی ادبانه ممکنه جواب بده وقتی بگو بهش که خوابه و بلاکش کن از همه جا 

تا وقتی خودت عمیقا نخوای از کسی جدا شی نمیشی 

با کمال احترام مخالف اینگونه روابط هستم اما جالبه برام 

هنوز یواش یواش میخوای جدا شی؟!

واقعا دخترهامون دارن به کجا میرن؟! چی باعث شده اینقدر سطح خودتون میارین پایین گل 

کی هست که به شما میگه زشت و باز برایش گریه میکنی

به مرور رفتارت رو سرد کن جواب پی اماش رو نده اگه گفت چرا جواب نمیدی بهونه بیار بپیچونش بیرون رفتنارو ...

بخدا اینقد سرد شدم

دیشب ازم پرسید دوستم داری گفتم ن گفتم کم شده

گفت رفتار خوبمو ببینی باز عاشقم میشی گفتم باشه 

گفت عه پس گمشو نمیخامت تو فلانی و.... شروع کرد

بقران قبلا قهر میکردم گوشیمو میسوزوند اینقد زنگ میزد الان باورت میشه کارش ب جایی رسیده بمن فحش و اینا میده 

دوست دارم بخاطر غرورم هم شده ازش فاصله بگیرم چون همه چیم ازش سره

بخدا اینقد سرد شدمدیشب ازم پرسید دوستم داری گفتم ن گفتم کم شدهگفت رفتار خوبمو ببینی باز عاشقم میشی گ ...

خب پس منتظر چی هستی؟ هرچقدر بیشتر ادامه پیدا کنه بیشتر حرمتاتون از بین میره زودتر کات کن تا بیشتر آسیب ندیدی

خب پس منتظر چی هستی؟ هرچقدر بیشتر ادامه پیدا کنه بیشتر حرمتاتون از بین میره زودتر کات کن تا بیشتر آس ...

میگم دیگ فعلا ک کاته 

الان تو تل اصلا پیام نمیده 

فقط در حد پست فرستادن همین 

اتفاقا مشکل اینجاست ک همه چیو ب پاش ریختی

اگه اون تمرکزه بیاری رو خودت واسه خودت زندگی کنی و بگی به جهنم ک زنگ نمیزنی یا سردی 

من ب خودم عشق میدم و توجه کنی ب خودت و از نظر ذهنی ازش دل بکنی 

اونه ک بعد مثل گوسفند میفته دنبالت

مطمئن هردو 16,17سالتونه

بعدم به چشم دیدی واست گریه میکرد؟ 

پسراا حتی از ۲۵سالگی به بعدم ممکنه از اشتباهاتشون پشیمون شن بعد همه چیتو گذاشتی پای یه بچه

فکرکردی قراره بمونه تا ابد

طوری نیست تجربه شد

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚