2777
2789
عنوان

عروسی بگیریم یا نه

436 بازدید | 38 پست

هزینه ها اونقد بالاست به نظرم بعدشم پشیمون میشی🥴

آرایشگاه آرایش۲ـ۳تومنی رو چون عروسی میگیره۱۵ـ۲۰تومن

لباس عروس و تالار و آتلیه و ووو 

دیشب عروسی دوستم بود من به جاش خسته شدم والا

به نظرم آدم‌ بعدش پشیمون میشه

از این ورم نگیری بعدا پشیمونی🥲

نظرتون🤔🤷

در خودش پیروزے را دیده بود                                                                         براے همین اصرار بہ بازے داشت.             قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد

بگیر حتما

شما ساده بگیر اگه هزینه اذیتت میکنه

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبق تجربه خودم،نه 

بعد عقد یه دورهمی خییلی کوچولو گرفتیم و رفتیم سفر 

بهترین سفررهم شد و عشق دنیا هم کردیم 

به جای دیدن فامیل😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من ترجیح میدم برم سفر با پولش

چه میدونم میگن مسافرت رو هرزمان بخوای میتونی بری و پشیمون میشی

در خودش پیروزے را دیده بود                                                                         براے همین اصرار بہ بازے داشت.             قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد

عروسی مگ چن شبه

اگ دوس داشتی بجاش برو سفر خوش بگذره بهتون

منم چن هفته دیگ عروسی خواهرمه

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن 

بگیر حتماشما ساده بگیر اگه هزینه اذیتت میکنه

نه مشکلی با هزینه ندارم ادم عاقل میگه چرا پولمو مفت از دست بدم 

طبق تجربه خودم،نه بعد عقد یه دورهمی خییلی کوچولو گرفتیم و رفتیم سفر بهترین سفررهم شد و عشق دنیا هم ک ...

منم دل خوشی از دیدن فامیلا ندارم

شوهرم دوست داره عروسی بگیریم

یه جشن کوچیک بگیر که هم به دلت نمونه هم هزینه هات زیاد نشه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

خب نگید عروسم بگید از نزدیکای عروسم میخوام عالیی باشم خیلیا‌الان اینجوری‌میکنن

اره خیلیا میکاپ و شنیون محفلی نوبت رزرو میکنن

عروسی مگ چن شبهاگ دوس داشتی بجاش برو سفر خوش بگذره بهتونمنم چن هفته دیگ عروسی خواهرمه

مبارکههههههههه

اره اونم هست

یه جشن کوچیک بگیر که هم به دلت نمونه هم هزینه هات زیاد نشه

فامیلای درجه یکمون خودشون جمعا ۵۰۰نفری میشه

کوچیک نمیشه

عروسی بگیر پشیمون میشی بعدش مهمونی کوچیک بگیر حداقل عکس و فیلم داشته باشی ازش

در هر دو صورت آدم پشیمون میشه😂