2777
2789

خیلی دپرسم چقدر بده آدم هر چی بزرگ تر میشه بیشتر به اطرافش آگاه میشه و همون باعث میشه بفهمه تو این دنیا ۹۰ درصد آدمای اطرافت کار تو براشون اهمیتی نداره

حالا قضیه از این قراره که برای یه کاری مجبورم برم شهر دیگه که یکی دوساعتی فاصله داره و بیشتر کارم با مردا سرکار داره یعنی فضاش مردونه است از اونورم مجبورم با ماشین شخصی برم و به هر کدوم از اعضای خانوادم زنگ زدم گفتن کار داریم و نمیتونیم بیایم همسرمم ماموریت کاریه و من موندم چکار کنم به نظرتون تنها برم مشکلی نیست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا دلم از این شکسته که اعضای خانوادم اصلا براشون مهم نیست با اینکه به ظاهر یه خانواده خوبن

شاید کار داشتن واقعا نمیتونستن بیان . تنهایی خوبه که من خودم کلا ترجیح میدم تنهایی برم

شاید کار داشتن واقعا نمیتونستن بیان . تنهایی خوبه که من خودم کلا ترجیح میدم تنهایی برم

منم خودم ترجیحم اینه تنها باشم اما میگم تو جاده آدم تنها نباشه بهتره از لحاظ امنیتی