2777
2789

من بسیار شبیه خاله ام هستم و شبیه دخترداییم

یه پسرخاله بزرگ هم دارم خیلی شبیهیم ولی انصافا او یذره نازتره خخخخخ

از رو کیا دراومدم من😂

هرگــــز نخواب کــوروش ! ایران پــدر ندارد....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر جان ماه چندم بارداری هستی ؟؟؟

من شوهرم قیافش خوبه خواهرشوهرم ندارم ولی بازم دلم میخواست پسرم خوشکل شه ، ماه هفتم بارداریم هر روز سوره ی یوسف میخوندم فوت میکردم به سیب بعدش سیب رو میخوردم تا ۴۰ روز ، الانم پسرم واقعاااااا خوشکله ماشالا البته شوهرمم بچه بوده خوشکل بوده ولی تو این کاری که گفتم انجام بده چون ماهای آخر بارداری قیافه ی بچه شکل میگیره ، خوردن یه سری چیزا هم توی خوشکلی بچه تاثیر داره ، توی نت سرچ کن

واسه من ک برعکسه من کپی مامانمم خواهروسطیم کپی بابام خواهرکوچیکمم کپی من😁

من اینوبه وضوح توی کل خانوادم دیدم توبچه های برادرهام وخواهرهام شایدبرامااینطوریه 

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
اتفاقا شوهرم میگه قیافشو عمل کنیم اخلاقش چکار کنیم. یکسره با همه دعوا داره. هیچ کاری هم تو خونه نمیک ...

باشه عزیز خب تو نگو ایشاا...ک نینی سالم وصالح خدابهت بده ...واس چهرش خودتو دق نکن خوشگل بشه الهی

به شوهرم گفتم پول بدیم دماغشو عمل کنه. شوهرم میگه چشم و پوست و دهن و لب و فک و چونشو چکار کنیم. دیگه ...

خب پوست هم میتونه بره متخصص پوست اگر می تونین کمکش کنین حتما خوشحال میشه 

بعد هم اگر عمه دو قطبی دارن و خواهر شوهرت هم همینطور هست پس ژنش دارن ربطی به قیافه و اینا نداره امکان داره دخترت شبیه خودت بشه ولی خدایی نکرده ژنش بهش برسه یا حتی نوه ها و.... 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 
یعنی بدتر از قلب کسی که بنده های خدارو زشت توصیف می کنه؟

انجيرك حرفت خيلي قشنگ بود ولي تو مگه تو يكي ازتاپيكا به يه خانم دكتر قول ندادي به خاطر بچه ديگه وصل نشي به اينترنت

در زندگي مثل تمبر باش تا رسيدن به مقصد به هدفت بچسب

بچه اول اگر دختر باشه به اون عمه ای که شبیه ترین به پدرشه و اگر پسر باشه به اون دایی که شبیه ترین به مادرشه، میره... البته همیشه قطعی نیست.دختر من چشم و دهنش مث منه بقیه صورتش کپ اون عمه شه که شبیه شوهرمه.خدا رو شکر این عمه ش از بقیه عمه هاش خوشکلتره😁

اگر مقدوره برای آرامش روح برادر جوون‌مرگم صلوات بفرستید.    با زور و دعوا و تهدید ازدواج کردم. از اون روز دیگه رنگ خوشی ندیدم. تمام آرزوهایی که داشتم و در مسیرشون بودم دود هوا شد. شوهرم و خانواده‌ش نمی‌تونستن تحمل کنن موقعیت منو. نمیتونستن خودشون رو بالا بکشن، منو محکم کوبیدن زمین. از اون روز نماز و چادرمو گذاشتم کنار. دیگه هیچ امیدی ندارم. هرشب وقت خواب یه دور سناریو می‌چینم که خودم و بچه‌هام قرص بخوریم و بخوابیم و صبح بیدار نشیم. دلم شکسته. ده سال از جوونیم تباه شد. میشه یه روز از دست این مرد خلاص بشم؟ یا قراره این آرزو رو هم به گور ببرم؟
اتفاقا شوهرم میگه قیافشو عمل کنیم اخلاقش چکار کنیم. یکسره با همه دعوا داره. هیچ کاری هم تو خونه نمیک ...

مطمئن باش اخلاقش هم تغییر میکنه تو روحیه اش تاثیر خوبی ميزاره

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 

والای عجب ضدحالی میشه...نه ماه زحمت بکشی و درد وویارو زایمان تحمل کنی آخرش بچه شبیه عکس بشه...من اگه پسرم شبیه عمش میشد میدادم خودش بزرگش کنه    

یازده بار شمردیم و یکی ❤باز کم است...اللهم عجل لولیک الفرج