2777
2789
عنوان

کسی بوده تو بارداری کمر درد شدید بگیره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 24490 بازدید | 46 پست
عادیه پس بچه پسر کمر مادرو درد میده

آخه منم بچم پسر بود کمر درد داشتم ولی نه اونجوری که خواهرم میگه

من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        

من بشدت، دلیلش در رفتگی دیسک بین مهره های کمر بود چون بچه وزن گرفت من عضلات کمر وشکمم ضعیف بود تمل وزن جنین زانداشت ، تا دوماه داغون بودم، ماه شش وهفت، بافیزیو تراپی خوب شدم ودرس عبرت گزفتم  ورزش کنم بجای تنبلی 

سراسر زندگی من معجزه بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی چی کردی خوب شد علتش چی بود

علتشو خودمم نفهمیدم ولی درد میکرد الان که زایمان کردم خیلی خیلی شدید شده ولی خوب هم قبل عمل هم تو حاملگی فقط با استراحت کمربند بارداری هم خیلی موثره

من میدونم که میتونم💪💪💪
من کمر درد داشتم البته اوایل بارداریم انگار درد پریودی بود دکترم یا قرص داد بهتر شدم . 

کاش واسه خواهر منم خوب بشه خیالش راحت بشه

من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        
واقعا میشه بگید دکترتون چی گفت خواهرم خیلی نگرانه

فقط دارو داد و کمربند بارداری نوشت هیچ فایده ای هم نداشت نگرانی نداره الان خیلی بدن ها ضعیفه با قدیم فرق میکنه 

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
پس تحت نطر باشه شاید زایمانش زود رسه

آخه رفته سونو همه چی نرمال بوده

من باعطسه وسرفه بدتر میشدم، شاید دکتر خواهرتون به دیسک کمر فکر نکرده، احتمالش هست البته، درد های مشابه پریود رانمیگم، درد تیز مثل کارد خوردن یابرق گرفتن

سراسر زندگی من معجزه بود 
فقط دارو داد و کمربند بارداری نوشت هیچ فایده ای هم نداشت نگرانی نداره الان خیلی بدن ها ضعیفه با قدیم ...

خواهرم سر بچه اولش اصلا اینطوری نشده بود ایندفعه هم همه چی خوب بود این کمر درد این وسط نگرانش کرده

من باعطسه وسرفه بدتر میشدم، شاید دکتر خواهرتون به دیسک کمر فکر نکرده، احتمالش هست البته، درد های مشا ...

دقیقا خواهر منم با عطسه و سرفه بیشتر میشه دردش

نگران نباشه  پس کمرشو بزار ه صاف روزمین یه مدتی کار سنگین نکنه

باشه ممنون

دقیقا خواهر منم با عطسه و سرفه بیشتر میشه دردش

جای نرم نشینه ونخابه، پشتشو صاف بگیره، خم نشه اصلا، پله وسربالایی براش بده، چیز سنگین برنداره و استراحت بیشتر اما نه قدری که عضلاتش شل تر بشن،کفش طبی، سرپانمونه

سراسر زندگی من معجزه بود 
نه دارو میشه گف حداقل پماد ویکس. رزماری بزنه چسب کمر بزنع 

روعن شتر مرغ میماله میگه بهتر میشه