2777
2789
عنوان

پریروز تولدم بود اما

209 بازدید | 13 پست

سلام خانما ، صبح جمعه پاییزیتون بخیر و خوشی

من تولدم ۱۱ مهر هستش و شدم‌ ۳۱ ساله .

اون روز سایت مشکل داشت نتونستم تاپیک بزنم .

برای همین الان که سایت مشکل نداره گفتم

تاپیک بزنم . پریروز تولدم بود اما اصلا حالم

خوب نبود . به خاطر سرمای اول هفته ، سرما خوردم

و حالمم خوب نبود . مامانم هم از اول هفته درد پهلو

داشت ، اصلا نمیتونست راه بره 😭😭😭

رفتیم دکتر و سونوگرافی و متوجه شدیم که طحالش بزرگ شده 😭😭😭

بعد اون هم به خاطر این که سابقه سرطان سینه از قبل

داشته سونوگرافی و مامو انجام داد  . آخه دکتر یه چیزی مثل کیست دیده بود و گفته بود شاید نمونه برداری لازم داشته باشه . اما دکتر رادیولوژی گفت لازم به بیوپسی نیست . خلاصه که هفته پر حاشیه ای داشتم

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم خدا به مادرت سلامتی بده ایشالا

ممنونم ازتون

همچنین به عزیزان شما

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

خدا به مادرتون سلامتی بده و اصلا نگران نباشید ومادران رو شاد نگهدارید

مممنونم از شما ، همچنین به عزیزانتون

سلام عزیزم 

خوبی 

تولدت پرتکرار 

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

تقدیم با عشق به تو بهترینم  

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
سلام عزیزم خوبی تولدت پرتکرار

سلام به روی ماهت فرشته جونم

قربونت برم من

مرسی عزیزدلم ، خیلی محبت کردی قشنگم

الهی همیشه شاد و سلامت باشی در کنار عزیزانت گلِ من😘😘😘😘😘😘😘

سلام به روی ماهت فرشته جونمقربونت برم منمرسی عزیزدلم ، خیلی محبت کردی قشنگمالهی همیشه شاد و سلامت با ...

قربونت برم عزیزم  

همچنین شما دوست گلم