2777
2789
عنوان

کاش منم مثل بقیه دخترا

187 بازدید | 10 پست

مثل بقیه دخترا آرایش میکردم با دوستام بیرون میرفتم و شاد بودم 

تمام زندگیم شده کنکور🥲💔

البته خانوادم سه سال تو خونه حبسم کردن الان سه سال و نیم که مسافرت نرفتم🥲💔

روزایی که دلم میگیره تا ی پارک منو نمیبرن 

حق گوش دادن به موزیک ندارم (مامانم خیلی بی... تا ی آهنگ گوش میدم میگه میخوای به بابات بگم چه آهنگی گوش میدی،درحالی که ی آهنگ عادیه😑

یا ی مشاور خانواده راجب طلاق بود که تو گروه ایتا بودم دید بلند بلند یجوری گفت چیه این تو گوشی که بابام گوشیو چک کرد🥲💔) یبارم میخواستم برم کلاس زبان مانتو بلند و ساپورت کلفت تاکید میکنم کلفت پوشیدم رفت تو اتاق زنگ زد به بابام که....) یا جلو جمع کمم میارن🥲💔

چندسال پیش میخواستم آزمون تیزهوشان بدم بابام بهم گفت کسایی این آزمون رو میدن که با یبار درس خوندن همه چیو یادبگیرن(در حالی که من بدون کلاس و ی مدرسه کاملا عادی تونستم بهترین مدرسه خاص شهر دیگه رو قبول شم و الان تو همین مدرسم) اینم گوشی مامانم که دستمه 

برام دعا کنید امسال به هدفم برسم🥲💔

کسیو ندارم باهاش درد و دل کنم میام اینجا🌱♥️

Medical doctor

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حتمااا درستو خوب بخون ک بری دانشگاه و رشتع ی خوب 

شاید حتی بتونی بری ی شهر دیگ و راحت شی

منم قبل کنکورم نه ارایش میکردم 

نه دوست زیادی داشتم نه حوصله ی کسیو

کنکور ک بدی راحت میشی و بعدش میتونی خانواده اتو راضی کنی برای یکسری چیزها 

ولی الان بچسب ب درست

به فرزند خوندگی گرفته نشدی یا مادرت ناتنی باشه؟ 

چه پدر بی سوادی میدونستی تیزهوشانیا فقط چون هر مطلب رو  صد بار دوره کردن صدبار تست زدن کلی تلاش کردن میرن اون مدرسه. 

نگران نباش همیشه اسونیا بعد سختیا میاد برای همین نباید ناامید بشی و از تلاش دست بکشی

منظورم تلاش بردی درس نیست 

تلاش برای زندگی 

تنها راه برای رفتن به یک اوضاع سخت و بدتر کیو میخواد پیدا کنه ؟ وقتی خانوادش سختگیرن میخوایی مثل بع ...

بسنگی داره،با یه خانواده پولدار ازدواج کنه که مورد تایید خانوادش باشه

همیشه ادما بخاطر عشق ازدواج نمیکنن گاهی فقط یه قرارداده