2777
2789
عنوان

کاش منم عاشق شم ی عشق واقعی

71 بازدید | 10 پست

از یک نواختی زندگیم خسته شدم 

دلم ی عشققق پاک میخواد🥲💔

ولی انگار تو این جامعه دیگه کسی پیدا نمیشه که عشقش خالص باشه همه دنبال منفعتن

Medical doctor

_ عشق دردسرش زیاده واقعا

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خدا دوستت داشته باشه هیچ وقت مقدمات ازدواج رو برات مهیا نخواهد کردفقط کسایی که ازدواج کردن میفهم ...

آیا خدا کافی نیست؟ بله و عشق واقعی است.

ولی ازدواج خیلیا خوب از آب درمیاد نمیشه ما سختی های که کشیدیم رو خیال کنیم همه هم قرار بکشن.

انشاالله گره از کار شما در بیاد و عاقبت بخیر شید

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

اگه خدا دوستت داشته باشه هیچ وقت مقدمات ازدواج رو برات مهیا نخواهد کردفقط کسایی که ازدواج کردن میفهم ...

اتفاقا خدا بهترین رو برات میفرسته تازه حتی اگر همسر بدی هم نصیبت بشه گاهی از نادونی و بی دقتی ادم ولی گاهی همون باعث رشد و پیشرفت ادم

💥سوال و شبهه راجب خدا و قرآن و پیامبر(ص) و اهل بیت (ع) داشتی 🌱خوشحال میشم کمکت کنم چون خدا دوست داره!
اتفاقا خدا بهترین رو برات میفرسته تازه حتی اگر همسر بدی هم نصیبت بشه گاهی از نادونی و بی دقتی ادم ول ...

چه حرفایی قشنگی چند سالتونه ؟

انشالله که همه بهترین مرد نصیبشون بشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه حرفایی قشنگی چند سالتونه ؟انشالله که همه بهترین مرد نصیبشون بشه

ممنونم چیزایی که از دینمون یاد گرفتم و واقعا درک کردم رشد کردن با مشکل رو

24 سالم هست

انشالله 🌺

💥سوال و شبهه راجب خدا و قرآن و پیامبر(ص) و اهل بیت (ع) داشتی 🌱خوشحال میشم کمکت کنم چون خدا دوست داره!