2777
2789
عنوان

خانوما به بچه هاتون نودل میدین

770 بازدید | 17 پست

دختر من حتما باید روزی دوتا بخوره یعنی شوهرم سه کارتون نودل گرفته انقد نودل دوست داره شما بچه بچه هاتون میدین؟ اگه میدین چند روزی یبار؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا دوبار نودل گرفتم ک اونم به شدت تند دوست داشتن ک برا معده ضرر داره ی بارم پیتزا گرفتم مزه اش بد بود دیگه نخریدم

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت

کاری به سالم یا ناسالمی نودل ندارم 

من میخورم یبوست میگیرم و معده درد 

زیاده رویه واسه بچه روزی دوتا چاق میشه معدش بزرگ میشه 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

از نودل بدش میاد نمیخوره .

ولی نودل نده بهش عزیزم اصلا ارزش غذایی نداره تو رشد بچه هم تاثیر خوبی نمیذاره 

کمتر بخرید مثلا هفته ای یدونه بهش بدید که عادت کنه زیاد نخوره بعدا برسونید به ماهی یکبار .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

حالا بگذریم که بچت دوست داره ولی شما که مادرشی نباید براش بخری اینقد میدونستی تولید کیست میکنه ؟اینجور چیزا با پنیر پیتزا پفک و.. براش ضرر داره تا میتونی نباید بخری

من خودم ماهی یبار تا ۳ماهی یبار 

از نودل بدش میاد نمیخوره .ولی نودل نده بهش عزیزم اصلا ارزش غذایی نداره تو رشد بچه هم تاثیر خوبی نمیذ ...

سلام یه بادی اسپلش خوشبو معرفی کن 

واسه شادی روح مامانم یه صلوات میفرستی🥀

باورت گر بشود گر نشود تا حالا نودل نخوردم .‌‌‌..‌‌ از طرز تهیه ش خوشم نیومد از اول ...کلا با چیزای صنعتی زیاد موافق نیستم 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
نودل دو بار در ماه هم زیاده. بهتره جلوشو بگیری. اون عقلش نمیرسه شما که مادرشی چرا چیزی نمیگی.

بخدا من همش جلو شوهرمو میگیرم که نخره براش با فردا با یه کارتون میاد بهش هم میگم میگه بچس دلش خواسته😑