2777
2789
عنوان

عروس بدجنس

| مشاهده متن کامل بحث + 3175 بازدید | 88 پست

طبیعیه اون تازه اومده تو خانواده سما نه شما با اخلاقش آشنا هستین ن اون شمارو خوب میشناسه ممکنه سوء تفاهم از جانب دو طرف پیش بیات شا صبور باشید و بعضی چیزا رو ندیده بگیرید،شما چون فک میکنید از اونا خیلی سر تر هستین از اخلاقش عصبی میشی ولی خوب شاید اکن خودشو دست کم نمیبینه پس تو رفتارتون تجدید نظر کنید و سعی نکنید اونو تو مشتتون بگیرین 

😎
شاید،عروس نمونه هم داریم ظاهرا!!!

من ادعایی نکردم 

منظورم به خودم نبود به نظرم همه ادما تو هر نقشی مثل هم نیستند

با شاد بودن،زیبا بودن،رنگی بودن،خندیدن،رقصیدن و آواز خواندن هم میتوان به بهشت رفت،کافیست خوب باشیم و انسان... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

يعنى جورى رفتار كرده ك دو تا برادر ديگه م كلا بيخيال ازدواج بشن. خدا ميدونه بعد ازدواج ميخواد چى بشه 😞

از اينكه اينقد اصرار داشتم ب اين ازدواج عذاب وجدان دارم. 

من سنم كمه. مادرم هم ادم با سياستى نيس. خيلى ساده س. چه سياستى بايد داشته باشم ك هم بهش بفهمونم ك اي ...

فقط محبت كنين به برادرتون و خانومش  بالاخره اونا هم كشيده ميشن به سمتتون

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

بنظرم  بمرور  که  سنش بره بالا  درکش  از شخصیتتون   درست میشه. و  متوجه میشه که اشتباه کرده در موردتون.    اگرم متوجه نشد دیگه کاریش نمیتونید بکنید  چون با ادم پیچیده ایی روبرو هستید  .

طبیعیه اون تازه اومده تو خانواده سما نه شما با اخلاقش آشنا هستین ن اون شمارو خوب میشناسه ممکنه سوء ت ...

فعلا ك اون داره جورى رفتار ميكنه ك انگار از اسمون افتادن ما از زمين. اصلا تو ازدواج اين حرفا نبايد باشه

من ادعایی نکردم  منظورم به خودم نبود به نظرم همه ادما تو هر نقشی مثل هم نیستند

منم خودمو نگفتم،هنوز اول راهم خودم،زن داداشامو میبینم چندین ساله،تو همین نی نی سایتم انقد هس که دیگه گفتن نداره،بهر حااااال

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...

نگران نباش داداشتونو کسی نمیتونه ازتون بگیره شما اینقد حرص نخور پشت سر زندادشت هم حرف نزن پیش داداشت بهر حال اون زنشه و دوسش داره اینجوری شما خودتونو پیش برادرت بد جلوه میدی

😎
دقيقا الان همين اتفاق افتاده. شما تونستين تا حدى جلوى رفتارشو بگيرين؟

نخیر . به حدی رسیده میاد خونه ما اصلا باهامون حرف هم نمیزنه انگار روزه سکوت گرفته برادرم فقط در حد یه سلام و علیک . خیلی با داداشم دعوا میکنه داداشم بع این نتیجه رسیده برای حفظ آرامش گوش به فرمانش باشه

.
خيلى خوبه. اما داداشمم از بعضى رفتاراش خيلى ناراحت ميشه. 

عزیزم وقتی رابطشون خوبه چرا شما ناراحتین؟مهم زنو شوهرن که با هم خوب باشن مثلا عروس با آدم خوش و بش کنه و سر بزنه چی به خانواده ی شوهر میرسه؟؟؟ مهم رابطه ی دو نفرشونه اگه خوبن با هم باید خانواده های دو طرفم خوشحال باشن 

اتفاقا منم میخواستم تاپیک بزنم به عنوان خواهرشوهر از زنداداشم بگم منم از عروسمون ناراضیم بیس دیقه با هم فاصله داریم ولی ماهی یباردر حد سه ساعت میان و میرن حالا هم داره با شوخی همه ی حرفاشو میزنه پریروز شام رفتم خونشون همه ی عیبامو با شوخی زد تو صورتم