هر محبتى ب عروسمون ميكنيم با بدجنسى و بى توجهى و كنايه جوابمونو ميده. ديگه خسته شديم. با اينكه سطح تحصيلات و اصالت و وضعيت مالى ما ازشون بهتره اما خيلى خودشو بالا ميگيره. يكسال و نيم از عقدشون گذشته. با اينكه ايشون همسايمون بودن و ما انتخابشون كرديم اما داره كارى ميكنه ك رفت و امد برادرم هى كمتر بشه و محبت بينمون از بين بره. مادرم سنشون بالاست و فقط سكوت ميكنن و غصه ميخورن. همه ى خونواده داريم از دستش حرص ميخىريم اما بر عكس اونا هميشه سكوت كرديم. چيكار بايد كنم. خسته شدم.
طبیعیه اون تازه اومده تو خانواده سما نه شما با اخلاقش آشنا هستین ن اون شمارو خوب میشناسه ممکنه سوء تفاهم از جانب دو طرف پیش بیات شا صبور باشید و بعضی چیزا رو ندیده بگیرید،شما چون فک میکنید از اونا خیلی سر تر هستین از اخلاقش عصبی میشی ولی خوب شاید اکن خودشو دست کم نمیبینه پس تو رفتارتون تجدید نظر کنید و سعی نکنید اونو تو مشتتون بگیرین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بنظرم بمرور که سنش بره بالا درکش از شخصیتتون درست میشه. و متوجه میشه که اشتباه کرده در موردتون. اگرم متوجه نشد دیگه کاریش نمیتونید بکنید چون با ادم پیچیده ایی روبرو هستید .
نگران نباش داداشتونو کسی نمیتونه ازتون بگیره شما اینقد حرص نخور پشت سر زندادشت هم حرف نزن پیش داداشت بهر حال اون زنشه و دوسش داره اینجوری شما خودتونو پیش برادرت بد جلوه میدی
نخیر . به حدی رسیده میاد خونه ما اصلا باهامون حرف هم نمیزنه انگار روزه سکوت گرفته برادرم فقط در حد یه سلام و علیک . خیلی با داداشم دعوا میکنه داداشم بع این نتیجه رسیده برای حفظ آرامش گوش به فرمانش باشه
خيلى خوبه. اما داداشمم از بعضى رفتاراش خيلى ناراحت ميشه.
عزیزم وقتی رابطشون خوبه چرا شما ناراحتین؟مهم زنو شوهرن که با هم خوب باشن مثلا عروس با آدم خوش و بش کنه و سر بزنه چی به خانواده ی شوهر میرسه؟؟؟ مهم رابطه ی دو نفرشونه اگه خوبن با هم باید خانواده های دو طرفم خوشحال باشن
اتفاقا منم میخواستم تاپیک بزنم به عنوان خواهرشوهر از زنداداشم بگم منم از عروسمون ناراضیم بیس دیقه با هم فاصله داریم ولی ماهی یباردر حد سه ساعت میان و میرن حالا هم داره با شوخی همه ی حرفاشو میزنه پریروز شام رفتم خونشون همه ی عیبامو با شوخی زد تو صورتم