2777
2789
عنوان

عروس بدجنس

3175 بازدید | 88 پست

هر محبتى ب عروسمون ميكنيم با بدجنسى و بى توجهى و كنايه جوابمونو ميده. ديگه خسته شديم. با اينكه سطح تحصيلات و اصالت و وضعيت مالى ما ازشون بهتره اما خيلى خودشو بالا ميگيره. يكسال و نيم از عقدشون گذشته. با اينكه ايشون همسايمون بودن و ما انتخابشون كرديم اما داره كارى ميكنه ك رفت و امد برادرم هى كمتر بشه و محبت بينمون از بين بره. مادرم سنشون بالاست و فقط سكوت ميكنن و غصه ميخورن. همه ى خونواده داريم از دستش حرص ميخىريم اما بر عكس اونا هميشه سكوت كرديم. چيكار بايد كنم. خسته شدم. 

اول بگم خواهشا طرف حق و بگیرین نه عروس و مرسی اه  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه زن داداشا این کارو میکنن اگه زورشون برسه و شوهر ازشون حرف شنوی داشته باشه 😁😁

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...

در ظاهر و تو رفت و امدامون خيلى موجه و باشخصيت رفتار كردن. قبل از عقدشونم شش ماهى رفتار و امد كرديم ولى چيز بدى نديديم. هركى ميبينه ميگه به به چه عروسى ... اما خبر ندارن.