2777
2789
عنوان

جدا خوابیدن

1141 بازدید | 58 پست

بچه ها من خیلی وابسته ب همسر نیستم کلا هم موقع خواب باید آزاد باشم مثلاً بالش جدا و پتو جدا بهم بهتر میچسبه امروز من از دیستش ناراتحت بودم چون صبح با وجود اینهاک گفتم باز دوبار رفتم سمتش داد زد سرم بعدم نهار دیر اومد اصلا خبر نداد بااینکه بهش میگم وظیفه داره خبر بده دیر میاد بعدم ک غروب رفت اصلا نگفت کجا می‌ره شب مهمون داشتیم رفتن من تو اتاق خودم رفتم کلا تو اتاق خودم بودم امروز  جالبه هیچ تلاشی نکرد از دلم دربیاره و اینکه جاشم برد اتاق دیگه و سوال نکرد چرا من تو اتاق خودمم 

بعد عروسیم این اولین دعوامونه. من واقعا سر تایم خونه بودن برام مهمه خیلی هم بهش شک دارم خیلی نمی‌دونم چیکار کنم البته سعی میکنم تو قهر بیخیال باشم نسبت بهش  آدمی هم نیستم نازبکشم من میخام فردا تلافی کنم بیخبر بزارم برم خوبه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ واکنشی نشون نده هیچ واکنشی روند عادی زندگیتو پیش بگیر طبق همیشه خودش رفتاراشو ترک میکنه خودشو جمعو جور میکنه لج بکنی بدتر بچه بازی میشه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
هیچ واکنشی نشون نده هیچ واکنشی روند عادی زندگیتو پیش بگیر طبق همیشه خودش رفتاراشو ترک میکنه خودشو جم ...

اره امشب سعی کردم داد نزنم و هیچ نگم چون انگار عصبی بشم برگ برنده رو میدم دستش الان جدا بخوابم؟

اول زندگیتونه هر دو در دو محیط متفاوت بزرگ شدین 

مردا مثل بچه ان کم کم تربیتش کن ولی بهش فشار نیار

یه چیز مهم دیگه هم اینه مردا تا زمانیکه نگی از چی دلخوری نمی دونن که دلخوری اصلا 

پس خواسته ات رو‌مستقیم بگو

هیچ وقت هم نزار جدا باشید از هم حتی جاتون

اره امشب سعی کردم داد نزنم و هیچ نگم چون انگار عصبی بشم برگ برنده رو میدم دستش الان جدا بخوابم؟

الانم طبق روند همیشه برو سرجات بخواب بی اهمیت بهش اتو نده دستش فکنه مهمه رفتاراش که دیگه بیچاره میشی یدوره سردو عادی برخورد کنی خودشو جمع میکنه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید