2777
2789

دوستام بعضیاشون متاهلن همش فک میکنم میگم واسه من دیر نشه و فلان .ولی از اونطرف میدونم من حوصله دردسر مسئولیت رو ندارم  ..

مثلا دوست ندارم زیاد ب کسی جواب پس بدم .

دوست دارم یکم واسه خودمم زندگی کنم 

دوستم بچه داره باورتون میشه!!

من اصلا حوصله دردسرای اینجوری رو ندارم اصلا.

اگه ی زمانی هم ازدواج کردم کارای خونه رو باید تقسیم کنیم من نمیتونم کاز کنم تنهایی .

بعد من بخوام جایی برم کاری کنم از هیچکی اجازه نمیگیرم ولی اصلاع میدم آقا بالا سر نمیخوام .

درسمم باید بخونم سر کار هم برم ..

بعدا هم اگه  ایده ای ب ذهنم رسید باید انجامش بدم اگه باعث پیشرفتم بشه 

فامیل شوهر هم رف ت آمد زیاد نباید داسته باشن ..

من مث دخترای دیگه  بساز نیستم یعنی با بی پولی و اینا مشکلات نمی‌سازم سختی آنچنانی ببینم میام خونه بابام ..

حوصله مشکل ندارم . من آرامش میخوام .آرامش. ذهنم باید  در آسایش و آرامش باشه ..

ساید بگین لوسی و فلان لوی نیستم فقط راحتیم و آرامشم خیلی برام مهمه..

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تمام حقوقت رو بگیر بجای مهریه حق تنصیف بگیر و شرط هم بزار در صورت کتک کاری یا اعتیاد یا خیانت هم حق تنصیف داشته باشی همین که گرفتی طرف دستش میاد چجوری باهات رفتار کنه

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست ، شبیه دندان پزشک ها که انقد دستمزد بالایی میگیرن که نصف مردم ایران هزینه درست کردن دندون ندارن طبق نظرسنجی 

چند سالته 😂

۲۰

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   

طرز فکر منم همینه قرار نیست همه مثل هم باشن

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

تمام حقوقت رو بگیر بجای مهریه حق تنصیف بگیر و شرط هم بزار در صورت کتک کاری یا اعتیاد یا خیانت هم حق ...

کتک کاری خیانت اعتیاد 😱

اینا چیه دیگه اینجوری ک اصلا من نمیمونم 

بااین افکارت هیچکس نمیاد خواستگاریت

چرا 

ببخشید علاوه بر لوس خودخواهم هستی، یعنی چی که سختم بشه میرم خونه بابام؟ شاید مشکلی پیش اومد تو سریع فرار میکنی؟ رفت و آمد با خانواده شوهر نمیخای با خانواده خودت میخوای. ازدواج سختی داره نیاز به فداکاری و از خودگذشتگی دو جانبه داره