2777
2789
نه والا گرونیهدلم برا شوهرم میسوزه مخصوصا این شهریور و مهر با خرج مدرسه و لوازم تحریر بیشتر خودم خری ...

منم دو تا دانش اموز دارم و واقعا هزینه بالاست 

طفلک مردا 

دیگه چکار کنن😞

وای من این ماه ب خفت دارم میگذرونم تازه ی قرضیم کردم حقوق این ماه رو هم ک 8 روز دیگه میدن باید یجا بدم پای اون قرض تازه یکمم از ماه بعد باید بدم ینی دو ماه دیگه باید با خفت ادامه داد 

خدایا خودت کمک کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا از مهر ماه یکم اوضاع سخت میشه هم شهریه اضافه میشه هم پول سرویس و تغذیه و لوازم التحریر و...... 

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
وای نگووووو ما هم دچار ناترازی شدیم...مخصوصا مدرسه و هزینه هاش و شهریه....سعی میکنم کم خرج کنم ببینم ...

پس انداز من شده صفر😐

کم اوردیم پس انداز رو خوردیم الان اونم ته کشیده خواهر

این ماه خیلی از لوازم گرون شدن،میبینی اندازه ی کیسه فریزر خرید کردی اونم واجب،میگه ۳۰۰

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

افتضاحه خیلی از خوراکیارو حذف کردیم  لباس ک هیچ تفریحو سفرو رستوران ک هیچ فقط سعی میکنیم ب بچمون برسیم کمبود نداشته باشه 

اینو منی ک زندگیم از خیلی از دوروریام بهتره دارم میگم منی ک شوهرم پرستاره مملکته ولی تو خوردو خوراکمون موندیم  این همه سال درس خونده دانشگاه رفته واسه چندر غاز 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
افتضاحه خیلی از خوراکیارو حذف کردیم لباس ک هیچ تفریحو سفرو رستوران ک هیچ فقط سعی میکنیم ب بچمون برس ...

هعی خواهر من

بخدا شوهر من مهندس😐

کم اوردیم 

داغونیم داغون

فقط واجبات

من و شوهرمو دختر سه ماهم هستیم ماهی ۳۱ تومن داریم بخدا نمیدونم پولا کجا میرن از این ور اون ورم خرج تراشیده میشه برامون مالیات بده نمیدونم پول حق عضویت بده پول فلانو بده هیچی برامون نمیمونه درست🥲