2777
2789

چند هفته پیشا فامیلمون با شوهر و بچش مسافرت بودن تو راه برگشت تصادف میکنن خودشون فوت میشن بچشون زنده موند

بعد مراسما که رفتن خونه زندگیشونو جمع کنن خواهرشوهره مشخصات دقیق فلان پالتو و کفش و کیف و شومیز زنداداش فوت شدشو داده گفته من از اینا خوشم  اومده اونارو بدید من استفاده کنم(وضعیت مالیشم خوبه)

رفته از پلیس راه اونجاییم که تصادف شده چیزایی که تو مسافرت خریدن و چمدونارو تحویل گرفته گفته اینا نوان حیفه بدیم نیازمند خودم استفاده میکنم💔💔💔💔واقعا چطور دست و دلش میرههه حالم بده از عصر

با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وااایییی چه گدا چقدر چشمش تو زندگی اونا بوده

مامان همین فامیلمونم میگفت چشمش دنبال زندگی دخترم بوده🥲

با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈

نمیدونم والا ادم اصلا دیگه دلش نمیاد پاشو تو خونشون بزاره خودم به شخصه میدونم اگر بمیرم نه شوهرم نه خواهراش عمرا دست ب وسایلم نمیزنن مگر مادرم جمع کنه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم والا ادم اصلا دیگه دلش نمیاد پاشو تو خونشون بزاره خودم به شخصه میدونم اگر بمیرم نه شوهرم نه ...

بلا به دوووور

اصلا چطور دلش کشیده

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

وای چه گشنههه

ی ضرب المثلی هست میگه از نخورده بگیر بده به خورده

ی چیزی میدونستن ک میگفتن واقعا

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

من وقتی بابام فوت شد یه رفتارهایی دیدم...

که دیگه اینا واسم عادیه 

عموهام دنبال این بودن فقط غذا ونوشابه های مراسماشو جمع کنن 

همش فکر غذا بودن 

همه ادما محبت وعاطفه ندارن که 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏