یکی بود ک ۸ ۹ سال باهاش دوست بودم از پشت بدجور بهم خنجر زد چون فکر میکرد من دنبال نامزدم درحالی ک نامزدش خودش تا همین چند ماه پیش دست از سر من برنمیداشت با شماره های مختلف مزاحم من میشد
الان باهم کات کرون و دختره میره پشت سرم بد میگه ک من بی معرفت بودم و
این از بدترین بود
خیلی اینطوری ضربه خوردم
حالا چند وقت پیش ی اکیپ داشتیم دعوتم کردن برا مجموعه ورزشی بزرگی ک دخترانه بود حالا من پدر مادرم برا اولین بار بخاطر اینکه جو کلا دخترونه بود اجازه دادن برا اولین بار تو عمرم برم بیرون با دوستام
اونجا من حالا یکم ارایش کرده بودم نه غلیظ
بعد خودشون چند سانت گرم پودر و اینا زده بودن ک آخر وقت ک خواستیم بریم تو صورتشون ماسید
در این حد
بعد هر وقت میخواستن عکس یا فیلم بگیرن منو مینداختن تو کادر آخر یا تو فیلم گرفتن از عمد منو هل میدادن ک نیفتم یا سریع کات میکردن فیلمو بعد میگفتن چرا فقط باید مهدیس قشنگ بیفته میگفتن چون ارایش کرده😐
من بچه سال یا چیزی نیستم برام هم اصلا مهم نیس دیگ ۱۹ سالمه دارم میرم تو بیست ولی فکر کنید تو اون جمع چقدر حس بدیه این رفتارا با شما بکنن تازه هماهنگ کرده بودن همه لباس ست مشکی بپوشن توشون فقط من صورتی اونم به دلخواه خودم لباس بپوشم اصلا ب من درباره چیزایی ک باید انجام میدادیم تو اون روز به من نگفتن
دیگ خورد تو ذوقم هیچوقت دلم نخواست دوباره برم بیرون دوستانه
کلی ضربه تو روابط دوستانه خوردم
الان هم فقط ی دوست برام مونده ک به اونم اعتماد ندارم دیگ میدونم اونم ی روز میره ولی خب هیچوقت تاحالا باهم دعوا نکردیم و از وقتی چشم باز کردیم باهم بودیم
میترسم اونم بره