دلم شکست تازه فهمیدم چرا انقدر داغونه پلایتیکای داروهای اعصابش واسه چیه الان فقط کسی نیاد بگه فصولی کردم کاملا اتفاقی دیدن و البته با اجازه خودش گوشیش برداشتم کار داشتم فقط نمیدونم جرا آنقدر در حقم ما نامردی شد چرا باید آنقدر داغون بشیم هیچکس نمیتونه بفهمه چقدر خانواد داغونه هیچکس اینا نوشتم که دلم شاید یکم خالی شع
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
چیکبار کنم فکر میکنید کسی به من کار میده منو مبیننت مسخره میکنند شبیه بچه ابتدایی حتی نمیتونم بدون ماسک از خونه برم بیرون مشکل دارم کاش میتونستم کاش ولی حتی کارای خودم بزور میکنم
فرص کنید یه دختر ۲۳ ساله ۲۸ کیلو هم کلا وزن نداره مشکل داره نمیتونه تو هوای شهر که الودست باشه تازه اینا یکم اما تا همینجاشم کافیه که بدونین نمیتونم کار کنم خودم هم مدام مریض میشم مشکل تنفسی دارم اصلا نباید حتی سرما بخورم