من یه ایده داشتم برای کسایی که می خوان برن اربعین، اونم اینه که میتونید برای بچه های کوچولویی که کنار جاده وایسادن و بهتون خوراکی تعارف می کنن اسباب بازی های کوچیکی ببرید، این کارتون هم باعث خوشحالی امام حسین میشه هم اینکه با دیدن شادی اون بچه ها خیلی انرژی می گیرید.
وقتی خدا از پشت دستهایش را روی چشمانم گذاشت
از لای انگشتانش آنقدر محو دیدن دنیا شدم
که فراموش کردم او منتظر است تا نامش را صدا کنم.....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهره من داره میره.من نرفتم نمیدونم چجوریه اونجا.بچه ها زیادن؟چجور چیزی میشه بگیریم مثلا ؟شکلاتو اینا چطوره یا پاستیل اخه اسباب بازیا خیلی گرونن البته من بچه ندارم زیاد در جریان نیستم ولی واسه بچه ها فامیل کادو گرفتیم اینطور بوده
اونجا معمولا دختر بچه ها و پسر بچه ها ی زیادی توی مسیر هستن، من گل سر گرفتم که دونه ای ۷۵۰ افتاد برام و ماشین که دونه ای ۸۰۰ تقریبا، شاید هدیه های کوچیکی باشه ولی باز همینم خوشحالشون می کنه.
وقتی خدا از پشت دستهایش را روی چشمانم گذاشت
از لای انگشتانش آنقدر محو دیدن دنیا شدم
که فراموش کردم او منتظر است تا نامش را صدا کنم.....