2777
2789
عنوان

بارداری با پلی کیستیک

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 91 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله نی نی سالم میاد ....ببخشید یه سوال دیگه من خیلی پسر دوس دارم به نظرتون این بیماری تاثیری دا ...

نه عزيزم ربطى نداره عزيزم به اين حرفايى كه اينا ميزنن گوش نكن 

من پای کیستیکم هرماهم پریود میشم یعنی زیادوخیم نیست ؟

دقیقا منم همین سوالو دارم باید از دکتر پرسید..فقط تو یه سایتی خوندم اگه با متفورمین روال کار تخمدان حل بشه یعنی زیاد هم وخیم نیست 

مهربان باشیم شاید فردایی نباشد
خدا خودش از دل هركسى اگاهه بخدا همتونو دعا ميكنم الان اشك تو چشام پر شده اميدوارم كه همتون نى نى هات ...

مرسی مهربون انشاالله نی نی شما سالم و صالح باشه 

به پزشک مراجعه کن.دارو میده انشاالله باردار میشی.منم پلی کیستیکم دکتر بهم متفورمین داد بعد از چند ما ...

عزیزم منم پلی کیستیک بودم باردارشدم طبق تاریخ پریودی هفت هفته رفتم سونو گفت۵هفته است قلب تشکیل نشده ۳هفته دیگه بیا.ناراحتم یعنی ممکنه پوچ باشه..امروزم حالم ب طورکلی خوب شده اصلا امروز حالت تهوع نداشتم ب نظرت ممکنه پوچ باشه

ممنونم چون من پری میشم برام سوال بود

البته اینکه پریود بشیم فک کنم دلیل نمیشه  چون اشکال کار ما اینه که روند تخمک گذاری درست نیست تخک گذاری به پریود ربطی داره؟