2777
2789
عنوان

نشستن بچه یک ساله سر سفره

638 بازدید | 52 پست

بچه هاتون تو این سن سر سفره چجور رفتار میکردن؟

من دخترم نزدیک یکسالشه سر سفره اکثرا نیخواد دست به همه چی بزنه و بره تو سفره برا همین غذا خوردن ما خیلی سخت میشه امروز گذاشتمش تو روروئک باز جیغ کشبد که بزارین زمین منم برداشتم باز یجا بند نیومد مجبور شدم من بلند شم بچرو بگیرم شوهرم غذاشو بخوره بعد اون پاشه بچرو بگیره من بخورم بعد شوهرم برگشته میگه بچرو اونقدر بد یاد دادین اینجوری میکنه😐

یاد داذین منطورش من و مامانم اینا بود احتمالا که من با مامانم اینا دورم نهایت هفته ای دو هفته ای یبار برم یکی دو روز بمونم حالا اینم از مامانش یاد گرفته هیلی اعصابم خورد کرد شما بگین این رفتار بچه عادیه یا چی؟

خیلی طبیعیه

پسر منم همین بود بچه میخواد تجربه کنه.بگو عزیزم‌تحویل شما بهتر بارش بیار

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاملا عادیه 

همه ی بچه ها همینن احتمالا شوهرت هم مثل جاری منه میخواد بچه آدم بزرگ باشه میگه بچه ی من باید بشینه غذاشو تموم کنه بره الانم بچه ۲ سال و نیمشه کاملا برعکس رفتار میکنه 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

رفتار بچت خیلیی عادیه دوست داره تجربه کنه و خرابکاری 

اصلا ربطی به تربیت نداره 

شما قبل از غذا سعی کن بچت و کامل سیر کنی و بهش غذاشو بدی بعد بزارش تابازی کنه دیگه احتمالا سراغ شما نمیاد

یا میتونی اون موقع که خواستی سفره بندازی از قبل بچرو بخوابونی بعد با ارامش خودتون غذابخورید 

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

این خاصیت هر بچه ای هس ک بیاد تو سفره . کنجکاوه . غذا خوردن یاد گرفته

شوهرم و خانوادش خودشون کلا دیوونن بعد بچه وقتی یکم شیطونی نیکنه یا جیغ میزنه میگن این بچه چرا اینجوریه 

البته خودمم با جیغ زدنش مشکل دارم بنطرتون حیغ زدنشو چجوری از سرش بندازم 

کاملا عادیه همه ی بچه ها همینن احتمالا شوهرت هم مثل جاری منه میخواد بچه آدم بزرگ باشه میگه بچه ی من ...

حرفای مادرشوهرم رو شوهرم تاثیر گذاشته چرت و پرت میگه هی میگه بچه های ما که سر غذا مینشستن یجا اینم فک میکنه حرف مادذش درسته 

شوهر منم همینطوره. بدش میومد از کثیف کاری بچه‌ها.  حالا منم خونسرد، دوست داشتم بچه هرجور تمایل داره غذا بخوره. برا همین زیر سفره ای براش پهن میکردم که هرجور میخواد گندکاری کنه . ولی خودمون سرمیز غذا میخوردیم. سعی کن غذای بچه تو زودتر بدی، قبل از اینکه خودتون بخاید بخورید

بچه یکساله چ میدونه اداب سفره چیه .. میگفتی ببخشید ک بلد نیست دستمال ببنده گردنش کارد و چنگال بگیره استیک ببره بخوره😏

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
رفتار بچت خیلیی عادیه دوست داره تجربه کنه و خرابکاری اصلا ربطی به تربیت نداره شما قبل از غذا سعی کن ...

ربطی به گرسنگی نداره غذا میدم هم نمیخوره فقط دوس داره بره تو سفره یا هرچی مثلا سیب زمینی خورد کنم دوس داره بیاد برداره بیینه چیه